Ένα γκολ μακριά από τα 900 ο Κριστιάνο, σκόραρε (επιτέλους) με απευθείας εκτέλεση φάουλ - Δείτε βίντεο

Ένα γκολ μακριά από τα 900 ο Κριστιάνο, σκόραρε (επιτέλους) με απευθείας εκτέλεση φάουλ - Δείτε βίντεο

Ο CR7 δεν θα αργήσει να σπάσει άλλο ένα φράγμα - Μετά από αρκετές απόπειρες σκόραρε επιτέλους από εκτέλεση φάουλ, κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Κόντη - Έφτασε τα 64 στη στατιστική, ένα πίσω από τον Λιονέλ Μέσι

cristiano-ronaldo-free-kick
Μόλις τη δεύτερη νίκη της σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια πανηγύρισε η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε κι αυτός την υπογραφή του στην ευρεία επικράτηση με σκορ 4-1 επί της Αλ Φαγιά.

Ο Πορτογάλος σταρ βρήκε το βάθος της εστίας για τρίτη φορά στα εν λόγω παιχνίδια και τούτη τη φορά το έκανε με έναν τρόπο που δεν... συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Κριστιάνο έστησε τη μπάλα στα όρια της περιοχής και με μοναδικό χτύπημα δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα, σε ένα σε γενικές γραμμές πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στο σύνολο του Χρήστου Κόντη.

Ίσως τον βοήθησε η αλλαγή στάσης και εκτέλεσης, μιας και δεν χτύπησε τη μπάλα κάνοντας την καθιερωμένη ρουτίνα του, παρά προτίμησε ένα γλυκό χτύπημα για... φίλημα. Όπως και να 'χει, έφτασε τις 22 διαδοχικές σεζόν που σκοράρει από φάουλ και βάζει πλώρη για τα τρία που πέτυχε την περασμένη σεζόν, η οποία ακολούθησε εκείνη του 2022-23 με δύο εύστοχες εκτελέσεις και τις τέσσερις που είχε από ένα (από το 2014-15 έχει πιάσει ταβάνι στα τέσσερα σε μια σεζόν).



Αυτό ήταν η 64η απευθείας εκτέλεση στην καριέρα του, σε συνολικά 532 απόπειρες όσον αφορά παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ένα γκολ μπροστά, παρά το γεγονός ότι ο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια εκτελεί όλο και χειρότερα. Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η κάμερα τον συνέλαβε να λέει «είμαι ο καλύτερος» και να στέλνει τη μπάλα... εκτός γηπέδου.

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει κατ' αυτόν τον τρόπο ήταν Απρίλιος, βρίσκοντας το βάθος της εστίας με δύο διαδοχικά χτυπήματα, σε απόσταση 10 λεπτών.





Μετά το τέλος του ματς δήλωσε μέσω των λογαριασμών του στα social media πως «αυτή είναι μόνο η αρχή», ποστ που ακολουθεί των δηλώσεών του κατά τις οποίες θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη 2-3 χρόνια πριν κλείσει -κατά πάσα πιθανότητα- την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Μάλλον κάνει... όρεξη για τα 1000!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης