Πομάσκι για Τεντόγλου και Καραλή: Είναι παιδιά και θέλουν να ξεδώσουν, όλη τη χρονιά ήταν «στα κόκκινα»

Πομάσκι για Τεντόγλου και Καραλή: Είναι παιδιά και θέλουν να ξεδώσουν, όλη τη χρονιά ήταν «στα κόκκινα»

Ο προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου σχολίασε το βίντεο με τον αθλητή του και τον Εμμανουήλ Καραλή να παλεύουν

pomaski_tent
Το viral βίντεο που δείχνει τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Μίλτο Τεντόγλου να παλεύουν πάνω σε στρώμα, σχολίασε στο EΡΝews o ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι.

Ο σπουδαίος προπονητής μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις», αναφέρθηκε στις απαιτητικές συνθήκες προπόνησης των αθλητών του, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ξεκούραση μετά από μια μακρά και εξαντλητική αγωνιστική περίοδο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3raenut6ghd)


Κλείσιμο
«Φέτος η περίοδος ήταν πάρα πολύ μακρά, τόσο αγωνιστικά όσο και προπονητικά, και τα παιδιά χρειάζονται λίγη ξεκούραση. Τα παιδιά χρειάζονται και λίγο χαλάρωμα, γιατί οι υποχρεώσεις και η σοβαρότητα όλη τη χρονιά τα έχουν στα κόκκινα» είπε και συνέχισε:

@protothema.gr #karalis #tentoglou #pali #training #sports #news #protothema #greektiktok #tiktokgr ♬ πρωτότυπος ήχος - protothema.gr


«Στο επίπεδο που βρίσκονται τα παιδιά, δημιουργούνται ομάδες ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Αυτοί που είναι καλοί συνεργάζονται και συναγωνίζονται, μετρώντας πόντους, θέσεις και μετάλλια». 

Αναφερόμενος στις στιγμές χαλάρωσης των δύο Ολυμπιονικών που είναι πολύ καλοί φίλοι ο Πομάσκι αποκάλυψε ότι ανάλογες εικόνες όπως το βίντεο με την ελληνορωμαϊκή πάλη είναι συνηθισμένα μεταξύ τους. Και όπως δήλωσε, «πολλές φορές μπαίνουμε και εμείς στην ελληνορωμαϊκή πάλη για να παίξουμε μαζί τους, αλλά πλέον γέρασα και δεν μπορώ να κερδίσω πουθενά».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης