Ντόντσιτς και Αταμάν στο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς

Παρόντες στο παιχνίδι της 5ης Σεπτεμβρίου θα είναι μεταξύ άλλων,οι NBAερς Μπόγιαν Μπογκτάνοβιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς  καθώς και ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

Την επόμενη Πέμπτη (5/9) θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς και στη... λίστα των σπουδαίων ονομάτων που θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα προστέθηκαν αυτά του Λούκα Ντόντσιτς και του Εργκίν Αταμάν.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς θα κάνει ένα... διάλειμμα από τις διακοπές του, προκειμένου να παραστεί στο παιχνίδι, ενώ ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ από τη Σλοβενία, όπου οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην βραδιά του Ντράζεν Πέτροβιτς θα είναι, μεταξύ άλλων, οι NBAερς Μπόγιαν Μπογκτάνοβιτς (Μπρούκλιν Νετς) και Ίβιτσα Ζούμπατς (Λος Άντζελες Κλίπερς), καθώς και ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση καλής θέλησης σε Πολάκη η διαγραφή Λινού από Κασσελάκη- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από τον βουλευτή Χανίων

Καιρός: Η «ψυχρή λίμνη» φέρνει τριήμερο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr