ΠΑΟΚ: Κοιτάζει τον Αρτούρ Μέλο, γράφουν στην Ιταλία

ΠΑΟΚ: Κοιτάζει τον Αρτούρ Μέλο, γράφουν στην Ιταλία

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μέσο της Γιουβέντους, Αρτούρ Μέλο με τον παίκτη ωστόσο να μην φαίνεται θετικός για την ώρα

22363005
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βάζει τον Αρτούρ Μέλο της Γιουβέντους ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο «ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Βραζιλιάνο χαφ, όμως επί του παρόντος ο παίκτης δεν θέλει να μετακινηθεί στους ασπρόμαυρους».

Ο Αρτούρ Μέλο, που έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στη Γιουβέντους έπειτα από τον δανεισμό του στη Φιορεντίνα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, παίρνοντας μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ μετά την Γκρέμιο, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.



Κλείσιμο
Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γιούβε ως το καλοκαίρι του 2026, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη Φιορεντίνα, πραγματοποιώντας 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Μάλιστα είχε αγωνιστεί και στον τελικό του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση καλής θέλησης σε Πολάκη η διαγραφή Λινού από Κασσελάκη- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από τον βουλευτή Χανίων

Καιρός: Η «ψυχρή λίμνη» φέρνει τριήμερο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης