Λουτσέσκου για το Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ: Τίποτα δεν τελειώνει πριν το τελευταίο σφύριγμα, το ποδόσφαιρο μπορεί να σε τιμωρήσει

Ο ΠΑΟΚ που κέρδισε 4-0 στην Τούμπα παίζει την Πέμπτη (22:00) τη ρεβάνς στην Ιρλανδία με την Σάμροκ Ρόβερς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε διάθεση για πολλές ερωτήσεις γύρω από τη ρεβάνς με την Σάμροκ Ρόβερς, με τον ΠΑΟΚ να έχει ταξιδέψει στο Δουβλίνο έχοντας στις αποσκευές του το υπέρ του 4-0 από το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας δέχθηκε μόλις μία ερώτηση αναφορικά με το πόσο δύσκολο είναι το θέμα της διαχείρισης, βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάζει και τη διαχείριση σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.



«Δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω για το πνεύμα της ομάδας σ’ αυτή την κατάσταση. Πάντοτε για μένα βρίσω κίνητρο κάτι που το αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές. Στο ποδόσφαιρο αν δεν αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως πρέπει, θα σε τιμωρήσει. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έχουμε παίξει μόνο το πρώτο παιχνίδι και απομένει ένα ακόμα. Θέλουμε να μπούμε και να κερδίσουμε κι αυτό το ματς.

Παίζουμε εκτός έδρας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, να παλέψουμε για τη νίκη που θα μας δώσει πρωτίστως την πρόκριση, αλλά και θα μας βοηθήσει στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης για την συνέχεια. Σ’ αυτή τη λογική έχουμε ετοιμάσει αυτό το παιχνίδι.

Οι παίκτες που θα ξεκινήσουν, που θα έρθουν από τον πάγκο θα πρέπει να δώσουν σ’ αυτή τη λογική τα πάντα ώστε να φύγουμε από το γήπεδο με την πρόκριση. Αυτό αφορά και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη», απάντησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση καλής θέλησης σε Πολάκη η διαγραφή Λινού από Κασσελάκη- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από τον βουλευτή Χανίων

Καιρός: Η «ψυχρή λίμνη» φέρνει τριήμερο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr