Μπαντόσα για Τσιτσιπά: Είναι πρωταθλητής και θα είναι πάντα πρωταθλητής, ανυπομονώ να παίξουμε μαζί - Βίντεο

Η Πάουλα Μπαντόσα προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open και μίλησε για τον αγαπημένο της Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος περνάει δύσκολα μετά τον αποκλεισμό του

Την Τρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Θανάση Κοκκινάκη στην πρεμιέρα του στο US Open αλλά την Τετάρτη η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα κέρδισε και συνεχίζει στον 3ο γύρο. 

Η Ισπανίδα τενίστρια προκρίθηκε για πρώτη φορά στον 3ο γύρο αποκλείοντας την Τέιλορ Τάουνσεντ με 6-3,7-5 αλλά στις δηλώσεις της μέσα στο κορτ αναφέρθηκε στον αγαπημένο της Στέφανο Τσιτσιπά. 



Η Μπαντόσα αποκάλυψε ότι περνάει δύσκολα αλλά τόνισε ότι θα είναι για πάντα πρωταθλητής. «Ελπίζω να παίξουμε μαζί αύριο στο διπλό, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι πολύ ωραίο να μοιραζόμαστε μαζί το γήπεδο, περνάμε χρόνο εκτός γηπέδου, αλλά και στο γήπεδο, είναι πραγματικά ξεχωριστό σε ένα slam, είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Περνάει δύσκολες στιγμές. Αλλά είναι πρωταθλητής και θα είναι πάντα πρωταθλητής» είπε η Ισπανίδα. 



Στο πρόγραμμα της Πέμπτης στο μικτό διπλό οι Τσιτσιπάς - Μπαντόσα θα παίξουν με τους Giuliana Olmos και Santiago Gonzalez από το Μεξικό. 




Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση καλής θέλησης σε Πολάκη η διαγραφή Λινού από Κασσελάκη- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από τον βουλευτή Χανίων

Καιρός: Η «ψυχρή λίμνη» φέρνει τριήμερο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρών

Τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι και μυθοπλασία - Τι θα δούμε φέτος στην TV με την αφετηρία της νέας σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr