Champions League: Σλόβαν, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λιλ και Ερυθρός Αστέρας τα τελευταία εισιτήρια στο League Stage

H Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε τη Μίντιλαντ με 3-2 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Champions League - Αποκλείστηκε η Σλάβια του εξαιρειτκού Ζαφείρη

H Σλόβαν είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της τελευταίας βραδιάς των Play Off του Champions League. Η ομάδα της Μπρατισλάβας έκανε την ανατροπή στην ανατροπή στην έδρα της κόντρα στη Μίντιλαντ, νίκησε με 3-2 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο 33’ ο Τόλιτς έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά και πλάσαρε για το 1-0. Στο 41' ο Σιμσίρ έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και με πλασέ από το πέναλτι ισοφάρισε. Στο 50’ ο Zουνίνιο σέντραρε από αριστερά και ο Φρανκουλίνο με τρομερό γυριστό σουτ έδωσε προβάδισμα τους φιλοξενούμενους. Στο 82' ο Τόλιτς ισοφάρισε με τρομερό σουτ εκτός πειροχής και στο 86' ο Μπαρσεγκιάν με φανταστικό βολέ εκτός περιοχής πέτυχε το ιστορικό γκολ που έστειλε τη Σλόβαν στη League Phase.



Δεν έφτανε ο τρομερός Ζαφείρης για τη Σλάβια
Σε μια βραδιά που το άστρο του νεαρού Χρήστου Ζαφείρη έλαμψε στην Ευρώπη η Σλάβια Πράγας μπορεί να νίκησε τη Λιλ στην Τσεχία με 2-1, όμως σε συδνυασμό με την ήττα της στη Γαλλία με 2-0 αποκλείστηκε από το Champions League και θα αγωνιστεί στη League Phase του Europa League. Γκολ, δυο δοκάρια και εξαιρετική εμφάνιση από τον σύντομα διεθνή χαφ.

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5' όταν μετά από εξαιρετικό συδυασμό ο Ζαφείρης άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση. Στο 39' ο 21χρονος σημάδεψε για πρώτη φορά το δοκάρι των φιλοξενούμενων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 63’ το φάουλ του Ζεγκρόβα σταμάτησε στο δοκάρι και στο 77' ο ίδιο παίκτης ισοφάρισε με εξαιρετικό συρτό σουτ εκτός περιοχής. Στο 84’ ο Σεβαλιέ απέκρουσε εντυπωσιακά την προβολή του Ζαφείρη και στην επαναφορά ο Σραντς έκανε το 2-1. Στο 88’ ο Έλληνας μέσος είχε δεύτερο δοκάρι και η Λιλ πήρε το εισιτήριο για τη League Phase.



Ανατροπή του Ερυθρού Αστέρα, περίπατο για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Στη ρεβάνς της ήττας του με 2-1 ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Μπόντο Γκλιμτ στο Βελιγράδι με 2-0 και πέρασε στη League Phase. Στο 24' ο Μίλσον κέρδισε πέναλτι από τον Σιέβολντ και ο Ντουάρτε το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 31' με τον Ολαγινκά και στο 59' ο Σπάγιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-0.



Από την πλευρά της η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επέστρεψε στην τελική φάση του Champions League μετά τον περσινό αποκλεισμό της από την ΑΕΚ, καθώς μετά τη νίκη της στην Κροατία επί της Καραμπάγκ με 3-0 νίκησε και στο Αζερμπαϊτζάν, αυτή τη φορά με 2-0. Στο 32΄ο Πιάτσα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 54' ο Κοτσάλσκι νίκησε τον Σούτσιτς σε τετ α τετ αλλά στη συνέχεια η μπάλα κόντραρε στον Σίλβα και κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά.



Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Γαύδο - Έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Κρήτης


Αφγανιστάν: Γιατί το επιλέγουν Influencers και λάτρεις του extreme τουρισμού - Πώς γίνονται προπαγανδιστικό όπλο στα χέρια των Ταλιμπάν

Απέραντη θάλασσα από νεκρά ψάρια στον Βόλο - Μαζεύτηκαν πάνω από 57 τόνοι, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr