Σάμροκ - ΠΑΟΚ: Τελευταία... παράσταση πριν το League Phase του Europa League

Με το υπέρ του 4-0, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ιρλανδία με σκοπό να... τελειώσει τη δουλειά κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και να στρέψει το βλέμμα του στο League Phase του Europa League

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία (22:00, NS Prime) έχοντας στις... πλάτες του το 4-0 του πρώτου ματς και πλέον η ρεβάνς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για το League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος έκανε τη δουλειά του στην Τούμπα, άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από το Champions League από τη Μάλμε και με το αυτογκόλ του Κλέρι και τα τέρματα των Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπάμπα, επικράτησε με 4-0 και είναι αγκαλιά την με την πρόκριση.


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει κανονικά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος θα βρεθεί για τελευταία φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ αφού θα αποχωρήσει για τη Βόλφσμπουργκ. Αναλυτικά: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ

Ο Ρουμάνος προπονητής ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου και ζήτησε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του παρά το ισχυρό σκορ που έχουν. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω για το πνεύμα της ομάδας σ’ αυτή την κατάσταση. Προσωπικά πάντα βρίσκω κίνητρο κάτι που το αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές. Στο ποδόσφαιρο αν δεν αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως πρέπει, θα σε τιμωρήσει. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έχουμε παίξει μόνο το πρώτο παιχνίδι και απομένει ένα ακόμα. Θέλουμε να μπούμε και να κερδίσουμε κι αυτό το ματς».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τους Ταλιμπάν - «Η φωνή μου δεν απαγορεύεται»

Φωτογραφία σοκ από άγρια επίθεση νεαρών με μαχαιριές σε 54χρονο στο Μαρούσι

Βρέθηκαν 447 ακίνητα του δημοσίου και ετοιμάζονται προς διάθεση για το στεγαστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr