ΟΦΗ: Δικός του με κάθε επισημότητα ο Ταξιάρχης Φούντας

Ο Μιχάλης Μπούσης παρουσίασε τον 29χρονο φορ που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της τουρκικής Τραμπζονσπόρ

Παίκτης του ΟΦΗ και με κάθε επισημότητα είναι ο Ταξιάρχης Φούντας, καθώς οι Κρήτες γνωστοποίησαν σήμερα (29/8) την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού έως το 2026. Μάλιστα, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Φούντας, ο οποίος φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα της τουρκικής Τραμπζονσπόρ, επαναπατρίζεται μετά από επτά χρόνια, καθώς αποχώρησε από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε συλλόγους του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση των Κρητών για τον διεθνή επιθετικό έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο 29χρονος εν ενεργεία διεθνής επιθετικός, γεννημένος στο Μεσολόγγι στις 4 Σεπτεμβρίου 1995, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Αυστρίας με την Salzburg (2013-14), ενώ έχει 20 συμμετοχές και 4 γκολ σε Champions League, Europa League και Conference League.

Μετρά τις περισσότερες συμμετοχές της καριέρας του με την Rapid Vienna, την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 91 αναμετρήσεις, με απολογισμό 45 γκολ και 19 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα MLS με την DC United (38 συμμετοχές, 18 γκολ), αλλά και στην Τουρκία με την Trabzonspor (35 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασίστ), ενώ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, στην Ελλάδα φόρεσε τα χρώματα της ΑΕΚ (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), του Αστέρα Τρίπολης (24 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ) και του Πανιωνίου (56 συμμετοχές, 6 γκολ, 8 ασίστ).

Ο Ταξιάρχης Φούντας έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες της χώρας μας, ενώ μετρά 18 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Ταξιάρχη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από σήμερα το μεσημέρι

11 αλλαγές στα σχολεία τη νέα χρονιά και... το κινητό στην τσάντα - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης με Πιερρακάκη


«Κίνημα» για νέες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσφυγή στη βάση ζητούν Γεροβασίλη, Φάμελλος και Φαραντούρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr