ΠΑΟΚ: Κοντά σε διπλό «χτύπημα» με Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο

ΠΑΟΚ: Κοντά σε διπλό «χτύπημα» με Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας

colley1
O ΠΑΟΚ προχώρησε και «έκλεισε» το deal για την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ (στη φωτογραφία), ο οποίος το βράδυ (21.00) θα είναι στον πάγκο της Μπεσίκτας για τελευταία φορά στον αγώνα με την Λουγκάνο για τα playoffs του UEFA Europa League.

Μετά το αποψινό παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός από την Γκάμπια θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Μπεσίκτας αποφάσισε πως θα τον αφήσει ελεύθερο και έτσι ο «Δικέφαλος» ενεργοποιεί τη συμφωνία που έχει μαζί του για διετές (1+1) συμβόλαιο.

OMAR COLLEY - Welcome to PAOK FC? - 2024 - Insane Defensive Skills (HD)


Κλείσιμο
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αποφασίσει να μπουν στη διαδικασία ενεργοποίησης της προφορικής συμφωνίας με τον Κόλεϊ μόλις έμενε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και για να συμβεί αυτό έπρεπε να υπάρξει συμφωνία στο κομμάτι της αποζημίωσης που αξίωνε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη, ανερχόταν στις 300.000 ευρώ, ποσό που προκύπτει από το υπάρχον συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ και τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1+1 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται στο 1.2 εκατ. ευρώ.

Κοντά και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η υπόθεση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο 30χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως η πιο προχωρημένη περίπτωση για την ενίσχυση των Πρωταθλητών Ελλάδας στη μεσαία γραμμή τους.

Tiemoue Bakayoko | Skills and Goals | Highlights


Οι επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιριστές, όπως ο Εντοάρντο Μπόβε, ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς, ο Νίκλας Ντορς, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους, έτσι οι «ασπρόμαυροι» κατέληξαν και προχώρησαν την περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, που όπως λέγεται από το περιβάλλον του είναι πολύ θετικός στο να έρθει και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει, εδώ και καιρό, τις επαφές και μπήκαμε πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων προκειμένου το θέμα να φτάσει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος και θα δώσει την τελική έγκριση για τη μεταγραφή.

Ο 30χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Ρεν, Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι, Μίλαν και από το καλοκαίρι του 2023 ανήκει στη Λοριάν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία από σήμερα το μεσημέρι

11 αλλαγές στα σχολεία τη νέα χρονιά και... το κινητό στην τσάντα - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης με Πιερρακάκη


«Κίνημα» για νέες κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσφυγή στη βάση ζητούν Γεροβασίλη, Φάμελλος και Φαραντούρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης