Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκρίθηκαν Πολυχρονίδης και Μέτζου, αποκλεισμός για Σπυρίδου και Τζιβελέκη - Βίντεο

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκρίθηκαν Πολυχρονίδης και Μέτζου, αποκλεισμός για Σπυρίδου και Τζιβελέκη - Βίντεο

Η 12χρονη Αρετή Αραβέλα Σπυρίδου κατέλαβε την 10η θέση στα 100μ ύπτιο S2 και θα πέσει στην πισίνα ξανά το Σάββατο

spyridoy
Με το... δεξί μπήκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην κατηγορία BC3 του μπότσια, στο πλαίσιο των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», καθώς ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου (με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη) επιβλήθηκε 5-2 του Γάλλου Ζιλ Μενάρ (με ramp operator τον Κριστοφ Μενάρ), στο πρώτο παιχνίδι του για τον 4ο προκριματικό όμιλο του αγωνίσματος.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3sag7el7yw1)
Κλείσιμο


Έτσι, ο 43χρονος αθλητής έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη μιας από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας στο γκρουπ, οι οποίες χαρίζουν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Νικηφόρα ήταν η «εκκίνηση» της Χρυσής Μόρφη Μέτζου στον α΄ προκριματικό όμιλο της κατηγορίας BC4 του μπότσια. Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε 5-4 την Αναμαρία Αράμπασιτς από την Κροατία, στο πρώτο παιχνίδι της για την κορυφαία διοργάνωση, και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη μιας από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας στο γκρουπ, οι οποίες χαρίζουν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3s9ow579ac9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3s9ow579ac9)


Η Μόρφη Μέτζου θα δώσει και δεύτερο αγώνα σήμερα, καθώς θα αντιμετωπίσει το βράδυ (29/8, 20:20) την Ισπανίδα Σάρα Αγέρ Μάγιο.



Αντίθετα η Μαρία Φανουρία Τζιβελέκη αποκλείσθηκε από τον τελικό των 200μ ελεύθερο S5. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, κάλυψε την απόσταση σε τρία λεπτά, 28 δευτερόλεπτα και 19 εκατοστά και τερμάτισε 5η στην 2η προκριματική σειρά, με αποτέλεσμα ν' αποκλεισθεί από την συνέχεια του αγωνίσματος.

Η Αρετή Αραβέλα Σπυρίδου έζησε μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή της, καθώς σε ηλικία μόλις 12 ετών, αγωνίσθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Η έφηβη Ελληνίδα κολυμβήτρια, συμμετείχε στην δεύτερη προκριματική σειρά των 100 μέτρων ύπτιο S2 και τερμάτισε στην 6η θέση με επίδοση τρία λεπτά, 45 δευτερόλεπτα και 65 εκατοστά, ωστόσο αποκλείσθηκε από τον τελικό του αγωνίσματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 18χρονη Αμερικανίδα για τον βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη των πρώτων των Πανελλαδικών στην Ιατρική του ΕΚΠΑ - Την υποδέχθηκε ο πρύτανης

Μπάιντεν: Χαλαρός σε ξαπλώστρα σε παραλία του Ντέλαγουερ μαζί με τη Τζιλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης