Europa League - Μεντιλίμπαρ: Θα ήταν σπουδαίο να παίξουμε τελικό στο Σαν Μαμές

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, μπορείς να κερδίσεις κάθε αντίπαλο αν τα δίνεις όλα» είπε ο Βάσκος προπονητής για την κλήρωση του Ολυμπιακού 

Περιθώρια αισιοδοξίας αφήνει στον κάτοχο του Conference League, Ολυμπιακό η κλήρωση για τη League Phase του Europa League, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.





«Είναι οκτώ ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πόσους βαθμούς θα πρέπει να συγκεντρώσεις για να προκριθείς, έτσι όπως είναι η δομή της διοργάνωσης. Η Πόρτο φυσικά είναι ίσως ο πιο ιστορικός αντίπαλος και η Στεάουα που έχει ένα Champions League και είναι, επίσης, πολύ ιστορική ομάδα» είπε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός, ενώ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο Νταβίντ Κάρμο θα βρεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, Πόρτο ανέφερε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι χαρούμενοι που θα παίξουν εκεί που είχαν αγωνιστεί παλιότερα, στα μέρη τους. Θα είναι κάτι ευχάριστο, γιατί ανάμεσα στην Πόρτο και στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλές μεταγραφές από τη μία ομάδα στην άλλη».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής, είπε πως «είναι πιο δύσκολο, γιατί δεν είναι εύκολο να φανταστείς τι θα απαιτείται για να περάσεις στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίζεις οκτώ αντιπάλους, είναι κάτι καινούργιο και θα το δούμε πώς θα εξελιχθεί. Θα δούμε. Με την πρώτη όψη, βλέπω ότι είναι καλό. Είναι ενδιαφέρον, είναι μια νέα ιδέα και ελπίζω να είναι και κάτι όμορφο», ενώ για το γεγονός πως ο τελικός διεξάγεται στον Σαν Μαμές, ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο να πηγαίνω εκεί. Το να παίξεις έναν τελικό στο San Mames θα ήταν κάτι σπουδαίο. Έχω παίξει σαν ποδοσφαιριστής εκεί και πραγματικά για εμένα θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Θα ήταν πολύ όμορφο και πραγματικά τεράστιο να πάμε σε δεύτερο σερί τελικό, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι».

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, μπορείς να κερδίσεις κάθε αντίπαλο αν τα δίνεις όλα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βέβαια μπορείς να χάσεις και από κάθε αντίπαλο, οπότε θέλουμε να δώσουμε και τη ζωή μας στο γήπεδο, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Μεντιλίμπαρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν μαζί σε κηδεία - «Δεν μίλησαν ο ένας στον άλλο και κάθισαν χωριστά»

Ερωτήματα για το λευκό ποινικό μητρώο που κατέθεσε η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον δήμο Λάρισας


«Φοβόμουν μη με σφάξει» λέει η 86χρονη που ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο ληστή δύο φορές την ίδια ημέρα στον Βύρωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr