Ηρακλής: Νέος σταθμός στην καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Ηρακλής: Νέος σταθμός στην καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά τον ΠΑΟΚ και τον Άρη θα παίξει και στον Ηρακλή

5867122
Νέα σελίδα στην καριέρα του για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, με τον «Γηραιό» να ανακοινώνει την απόκτηση του για έναν χρόνο.

Ο 37χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και μετά τη θητεία του σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα, Σαμπντόρια, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Ανόρθωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι γεννημένος στα Διαβατά Θεσσαλονίκης (19 Δεκεμβρίου 1986) και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και μεσοεπιθετικός.

Το 2012 έκανε το βήμα στο εξωτερικό και στην Ιταλία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Bologna F.C. 1909, Hellas Verona και UC Sampdoria.

Κλείσιμο
Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Α.Ε.Κ., κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη χρονιά του και έχοντας συνολικά 83 συμμετοχές με 24 γκολ και 10 ασίστ. Αυτόματα, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς το 2018.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου σε δύο χρόνια κατέκτησε ένα νταμπλ και είχε 34 συμμετοχές και 10 γκολ. Στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 131 συμμετοχές με 25 γκολ και 13 ασίστ.

- Στην εθνική Ελλάδος έχει 35 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Κ19 και Κ21 με άλλες 25 συμμετοχές και δέκα τέρματα.

– Συνολικά έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και δυο φορές κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος,

- Στην Σούπερ Λιγκ έχει 276 συμμετοχές με 45 γκολ, επτά συμμετοχές σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες δέκα στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης. Στην SERIE A αγωνίστηκε σε 77 αναμετρήσεις και πέτυχε πέντε γκολ και 9 ασίστ.

Στο Κύπελλο Ελλάδος αγωνίστηκε σε 35 αγώνες σκοράροντας 18 γκολ(!).

«Λάζαρε Καλώς Ήρθες στον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Πλειοδότρια και στο πανηγύρι του Αλμυρού η επιχειρηματίας που είναι υπόδικη για τον θάνατο της Σεράινα το 2019

Κακοκαιρία: Προβλήματα στους δρόμους της Αττικής, αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ώρες - Δείτε live την κίνηση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με λίαρ τζετ και ελικόπτερα στην Καλαμάτα οι καλεσμένοι - Ξεκινά σήμερα το τριήμερο γαμήλιο γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης