Serie A: Πάρτι της Ίντερ στο Μιλάνο, 4-0 την Αταλάντα - Δείτε τα γκολ

Serie A: Πάρτι της Ίντερ στο Μιλάνο, 4-0 την Αταλάντα - Δείτε τα γκολ

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρησή της με την κάτοχο του Europa League έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Τουράμ

MixCollage-31-Aug-2024-12-14-AM-947
Επίδειξη δύναμης από την Ίντερ στο Μιλάνο! Οι Νερατζούρι έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην Αταλάντα, έχτισαν βάσεις νίκης από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και με τον Τουράμ να τους οδηγεί σε νέα ύψη διέλυσαν τους Μπεργκαμάσκι με το επιβλητικό 4-0 για να πανηγυρίσουν διαδοχικές νίκες στη Serie A. Βέβαια στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν και μια δόση... τύχης.

Μόλις στο 3΄άλλωστε ο Τουράμ έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή, ο Τζιμσίτι έβαλε το πόδι του κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε ένα μεγάλο δώρο για την ομάδα του Μιλάνου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3thkirweurl)


Κλείσιμο
Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα οι Νερατζούρι χαμογελασαν ξανά, αλλά αυτή τη φορά με την ποιότητα να πρωταγωνιστεί. Έπειτα από ένα διώξιμο έξω από την περιοχή, ο Μπαρέλα έπιασε ασύλληπτο βολέ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3thcxj09001)


Η Αταλάντα προσπάθησε να αντεπιτεθεί, , αλλά αφού Ζαπακόστα και Ρετέγκι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο 15΄, μάλλον αποδέχτηκαν τη μοίρα τους.

Στο 27΄ο Τουράμ έδωσε μια εικόνα από τα... προσεχώς σημαδεύοντας το δοκάρι και στο 47΄πήρε το αίμα του πίσω με προβολή που κατέληξε στο βάθος της εστίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ti87ktz8xd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3tild7zrfjl)


Εννιά λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει και πάλι με πανομοιότυπο τρόπο, σημαδεύοντας τη γωνία της εστίας με μονοκόμματο τελείωμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3tiuz3asnep)


Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και τα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξαν κάτι στην ιστορία του ματς, το οποίο θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και με πέμπτο γκολ για την Ίντερ αλλά ο σκόρερ Ντιμάρκο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (61΄Κάρλος Αουγκούστο), Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Μκιταριάν, Μπαρέλα (79΄Φρατέσι), Τσαλχάνογλου (61΄Ασλάνι), Λαουτάρο (83΄Αρανούτοβιτς), Τουράμ (79΄Ταρεμί)

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Κεφαλονιά: Είναι τελικά η Ιθάκη του Οδυσσέα; - Νέο ντοκιμαντέρ για τον μυθικό βασιλιά του Ομήρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης