Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει η Αλ Σαμπάμπ στον Ποντένσε

Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει η Αλ Σαμπάμπ στον Ποντένσε

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό και μετακομίζει από την Γουλβς στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

podence
Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία ο Ντάνιελ Ποντένσε καθώς βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην Αλ Σαμπάμπ, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ.

Ο 28χρονος εξτρέμ ήταν εκ των μεγαλύτερων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού αλλά εν τέλει φαίνεται πως θα φορέσει τα χρώματα των Αράβων, οι οποίοι θα πληρώσουν περίπου 5 εκατ. λίρες (5,9 εκατ. ευρώ) τους «λύκους» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του εξωτερικού.




Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο καθώς οι ετήσιες οικονομικές απολαβές θα φτάνουν τα 5,5 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο
Στο θέμα του Ποντένσε αναφέρθηκε και ο Βαγέλης Μαρινάκης μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League.

"Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό και το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα, εμείς μπορεί να διαψεύδουμε μια δύο φορές αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μας.

Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά", είπε ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στην κάμερα της COSMOTE TV.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3t906ysayz5)




Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Κεφαλονιά: Είναι τελικά η Ιθάκη του Οδυσσέα; - Νέο ντοκιμαντέρ για τον μυθικό βασιλιά του Ομήρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης