Δεν στέφθηκε με επιτυχία η συνεργασία Τσιτσιπά-Μπαντόσα, ήττα και αποκλεισμός στο μεικτό διπλό του US Open

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η συνεργασία Τσιτσιπά-Μπαντόσα, ήττα και αποκλεισμός στο μεικτό διπλό του US Open

Οι Μεξικανοί Τζιουλάνα Όλμος και Σαντιάγο Γκονζάλες νίκησαν το διάσημο ζευγάρι μετά από μια ώρα και 13 λεπτά - Συνεχίζει στο μονό η Μπαντόσα

MixCollage-31-Aug-2024-02-06-AM-3550
Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα μπήκαν με το αριστερό στο μεικτό διπλό του US Open στο ντεμπούτο τους ως ομάδα σε Grand Slam, καθώς γνώρισαν την ήττα με 7-6(3), 6-4 από τους Τζιουλάνα Όλμος/Σαντιάγο Γκονζάλες μετά από μια ώρα και 13 λεπτά και έμειναν εκτός δεύτερου γύρου.

To ζευγάρι είχε τις ευκαιρίες του, ειδικά στο 1ο σετ για να πάρουν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν κανένα από τα 6 break-points που δημιούργησαν.

Το 1ο set κρίθηκε στο tie-break με τους Μεξικανούς να σβήνουν νωρίτερα 4 break-points (5-4), φτάνοντας στο hold του set. Στο tie-break Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ξεκίνησαν με mini-break (1/0), όμως στη συνέχεια δέχθηκαν 4 σερί πόντους (4/1), για να χάσουν λίγο αργότερα το set με 7/3.

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης Όλμος και Γκονζάλες ξεκίνησαν με break και hold (2-0), το οποίο ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη κρατώντας το service τους μέχρι το τέλος του αγώνα παιρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Κλείσιμο


Με Γουάνγκ η Πάουλα στο μονό

Η Μπαδόσα συνεχίζει στο μονό της διοργάνωσης και θα παίξει στη φάση των «16» με την Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ, που σταμάτησε με 6-4, 3-6, 6-1 τη Βικτόρια Αζαρένκα και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τρίτο γύρο Grand Slam.



Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, εντυπωσιακή νίκη σε βάρος του Γίρι Λεχέτσκα σημείωσε ο Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-3, 7-5, 6-4 και έχει τώρα μεγάλο ραντεβού με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τέταρτο γύρο. Ο 32χρονος Βούλγαρος υπέταξε με 6-3, 6-3, 6-1 τον Τάλον Γκρίκσπορ.



Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Κεφαλονιά: Είναι τελικά η Ιθάκη του Οδυσσέα; - Νέο ντοκιμαντέρ για τον μυθικό βασιλιά του Ομήρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης