Νάπολι: Ο Όσιμεν έμεινε και κινδυνεύει να μην παίξει μέχρι τον Ιανουάριο

Νάπολι: Ο Όσιμεν έμεινε και κινδυνεύει να μην παίξει μέχρι τον Ιανουάριο

Ο Νιγηριανός επιθετικός βρισκόταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τόσο με την Τσέλσι όσο και με την Αλ Αχλί

victor-osimhen
Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της Deadline Day της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για την υπόθεση του Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός βρισκόταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τόσο με την Τσέλσι όσο και με την Αλ Αχλί. Παρότι μάλιστα οι Σαουδάραβες κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη Νάπολι, ο ίδιος ο Όσιμεν δεν άναψε το «πράσινο» φως και η Αλ Αχλί προχώρησε στην απόκτηση του Τόνεϊ από την Μπρέντφορντ.

Η Τσέλσι από τη μεριά της δεν ξέφυγε στα ποσά, καθώς σύμφωνα με το «RMC», έκανε πρόταση 155.000 ευρώ την εβδομάδα στον Όσιμεν ο οποίος αρνήθηκε.
Κλείσιμο
 

Εν τέλει ο Όσιμεν παρέμεινε στη Νάπολι η οποία πλέον έχει να διαχειριστεί μια πολύ περίεργη κατάσταση. Ο Νιγηριανός έχει τεθεί εκτός ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας και δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν από την Ιταλία, δεν αποκλείεται ο Όσιμεν να μπει στον «πάγο» για τους επόμενους μήνες, καθώς το γυαλί με τη Νάπολι έχει ραγίσει οριστικά.

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές, ωστόσο τονίζεται πως τόσο η Νάπολι, όσο και ο Όσιμεν, δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί μέχρι και τον Γενάρη ο Νιγηριανός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή.



Πηγή: Gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης