ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία ο δανεισμός του Χατζηδιάκου με οψιόν από την Κάλιαρι

Ο «Δικέφαλος» τα’ χει βρει σε όλα με τον Χατζηδιάκο και απομένει το «ΟΚ» της ιταλικής ομάδας

O Ομάρ Κόλεϊ δε θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στη θέση των στόπερ, καθώς το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου έχει έρθει στο προσκήνιο.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, όπως αναφέρει στη σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα «Forza», με την Κάλιαρι για το δανεισμό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, σε μια προσπάθεια να προστεθεί ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ και να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ.

Ο «Δικέφαλος» τα’ χει βρει σε όλα με τον Χατζηδιάκο και απομένει το «ΟΚ» της ιταλικής ομάδας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το 2011 μετακόμισε στην Ολλανδία και την ΑΖ Άλκμάαρ με την οποία μέτρησε 213 συμμετοχές, προτού πάρει τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταγραφή στην Κάλιαρι, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί παίζοντας μόλις σε 15 παιχνίδια την περσινή σεζόν.

Είναι διεθνής από τον Οκτώβριο του 2019 και μετράει 34 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε τον πατέρα της 13χρονη από τον Πύργο


Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο στην Εύβοια - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»


Ξυπνάει ο εφιάλτης της λειψυδρίας - Βγαίνουν στην επιφάνεια τα βυθισμένα σπίτια του χωριού Κάλλιο στο Μόρνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr