Super league: Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του στη Λαμία - Ο Άρης με τον Αστέρα και ο Παναιτωλικός με Πανσερραϊκό

Super league: Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του στη Λαμία - Ο Άρης με τον Αστέρα και ο Παναιτωλικός με Πανσερραϊκό

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με τρία παιχνίδια το Σάββατο (31/08), όπου το καθένα έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία

velde-olympiacos
Η Super league μπαίνει στην 3η στροφή της κανονικής διάρκειας πριν έρθει η πρώτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και οι 14 ομάδες ρίχνονται στη μάχη. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με τρία παιχνίδια το Σάββατο (31/08), όπου το καθένα έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στις 19:30 (CS1). Από τη μία η... έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος με την εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο και την ισοπαλία στην OPAP Arena με την ΑΕΚ και από την άλλη οι Πειραιώτες που θέλουν το 3/3.

Ο Μαρίνος Σατσιάς υπολογίζει στον Ραντόνια για πρώτη φορά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Αναλυτικά: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σιμόνι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, θέλει να κάνει το απόλυτο στις νίκες και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει τον Νταβίντ Κάρμο που επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην ομάδα αλλά όχι τον Παναγιώτη Ρέτσο. Αναλυτικά: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ντόι, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον Άρη που υποδέχεται τον Αστέρα AKTOR, με τους «κίτρινους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά τη νίκη στις Σέρρες και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στο «Κλ. Βικελίδης», το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βέλεθ που ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και στον τιμωρημένο Σουλεϊμάνοφ. Από εκεί και πέρα: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλς, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Άλχο αλλά από εκεί και πέρα, υπολογίζει σε όλα τα... όπλα του. Η αποστολή είναι: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

Το πρόγραμμα κλείνει ο Παναιτωλικός με τον Πανσερραϊκό, όπου και οι δύο ομάδες αναζητούν τον πρώτο ή πρώτους τους βαθμό ή βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα μετά από το 0/2.

Ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει κανονικά τόσο τον Ρόα όσο και τον Πάλμα που αποκτήθηκαν πρόσφατα ενώ επέστρεψε και ο Μπακάκης μετά τον τραυματισμό του. Αναλυτικά: Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίας, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Μπακάκης, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρες, Ρόα, Ρουίθ Πάλμα, Σιέλης, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Ο Πανσερραϊκός από την άλλη μετρά δύο απουσίες καθώς ο Χατζηστραβός και ο Δεληγιαννίδης τέθηκαν νοκ-άουτ και δεν θα είναι στη διάθεση του Γρηγορίου. Αναλυτικά: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Σαλβάνος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Πρόγραμμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης