Super League 1: Με οδηγό τον Ελ Κααμπί έκανε το 3χ3 ο Ολυμπιακός, 3-0 την Λαμία - Δείτε τα γκολ

Super League 1: Με οδηγό τον Ελ Κααμπί έκανε το 3χ3 ο Ολυμπιακός, 3-0 την Λαμία - Δείτε τα γκολ

Δύο γκολ ο Μαροκινός στο 41' και στο 79' - To 3o γκολ ο Ζέλσον στο 81' - Ντεμπούτο Κάρμο

6297943
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από τη Λαμία και πέτυχε το «3 στα 3» στην έναρξη της εφετινής Super League. Ο Μαροκινός σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων» πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (41΄,79΄) και έδωσε την ασίστ στο τρίτο που σημείωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 81΄ στο εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Φθιώτιδα.

Οι κάτοχοι του Conference League μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως ο Κόστιτς ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε σε φάσεις όπως το τετ-α-τετ με τον Μάρτινς στο 31΄.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ub71i34e0h)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3u9ugocmtn5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3uausfkzu4x)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3uawnaqqoep)


Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε στο 41΄ χάρη στην οξυδέρκεια του Ελ Κααμπί ο οποίος, στη μπαλιά του Τσικίνιο, είδε τον Κόστιτς μακριά από την εστία του και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Λαμία από την πλευρά της δεν αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 30΄ όταν ο Τζολάκης απέκρουσε το πλασέ του Φουρτάδο, ενώ με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (47΄) ήταν και πάλι ο 22χρονος γκολκίπερ που «έβγαλε» το σουτ του Βλαχομήτρου στην κλειστή γωνία.

Στο 61΄ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διπλή ευκαιρία με τον Έσε (νέα δύσκολη απόκρουση του Κόστιτς) και τον Βέλντε (ελάχιστα άουτ) και λίγο αργότερα «καθάρισαν» το ματς σκοράροντας δύο φορές σε διάστημα 150 δευτερολέπτων.

Στο 79΄ ο Ελ Κααμπί παρέλαβε την ασίστ του Ροντινέι και με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-2, ενώ στο 81΄ ο Ζέλσον Μαρτίνς με βολίδα μέσα από την περιοχή -από πάσα του Ελ Κααμπί- διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Λαμία ήταν αξιόμαχη με κεκτημένη ταχύτητα από τις επιτυχίες της στις πρώτες δύο αγωνιστικές, όμως υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν απολαυστικη στα διαστήματα που έβρισκε ρυθμό και «έπιανε» τα γνωστά της στάνταρ απόδοσης.

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: Νούνιες, Ριγκ

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (64΄ Ραντόνια), Αντράντε, Νούνιες (76΄ Δοϊρανλής), Μέκιτς (64΄ Γκουϊντο), Ριγκ, Φουστάδο, Βλαχομήτρος (83΄ Σιμόνι), Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος (76΄ Σάντεμπεργκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (85΄ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (59΄λ.τρ. Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (85΄ Ντάνι Γκαρθία), Έσε, Μάρτινς, Τσικίνιο, Βέλντε (78΄ Μασούρας), Ελ Κααμπί (85΄ Γιάρεμτσουκ)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή από συρραφή εξαρτημάτων το μηχάνημα στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος

Κερατσίνι: «Πέταξαν ένα τσαντάκι, σταθμεύουμε» - Η στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν την τσάντα με τις χειροβομβίδες

Oasis: Φρενίτιδα για ένα εισιτήριο στις νέες συναυλίες τους - Πόσο κοστίζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης