Premier League: Ασύλληπτη ανατροπή της Μπόρνμουθ με τρία γκολ μετά το 87', εκτός έδρας νίκη για την Άστον Βίλα - Δείτε τα γκολ

Premier League: Ασύλληπτη ανατροπή της Μπόρνμουθ με τρία γκολ μετά το 87', εκτός έδρας νίκη για την Άστον Βίλα - Δείτε τα γκολ

Η Μπόρνμουθ βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ, αλλά σόκαρε την Έβερτον και με φοβερή ανατροπή τριών τερμάτων σε εννέα λεπτά πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας (3-2) - Επέστρεψε στα τρίποντα η Άστον Βίλα, μοιρασιά για Νότιγχαμ και Γουλβς

bournemouth-arthrou
Υποψηφιότητα για την ανατροπή της σεζόν κατέθεσε στο «Γκούντισον Παρκ» η Μπόρνμουθ! Αν και είναι ακόμα νωρίς, είναι δεδομένο πως δεν θα είναι πολλές οι αντίστοιχες στιγμές στην Premier League. Μέχρι το 88΄ άλλωστε τα Κεράσια βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα της Έβερτον, αλλά με τρία γκολ στο φινάλε έφεραν τα πάνω - κάτω και «ξέραναν» το σύνολο του Σον Ντάις για να πάρουν ένα ανέλπιστο τρίποντο με 3-2.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Έπειτα από ένα «άσφαιρο» πρώτο μέρος, η Έβερτον χτύπησε πρώτη και άνοιξε το σκορ με γκολ του Κιν (50΄). Επτά λεπτά μετά ακολούθησε το 2-0 με όμορφο τελείωμα του Κάλβερτ Λιούιν στο τετ-α-τετ για να δώσει σκορ ασφαλείας (;) στην Έβερτον.

Ακόμα και με το μαξιλαράκι του 2-0 ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν πήραν ούτε βαθμό! Στο 88΄ο Σεμένιο σάλπισε την επιχείρηση ανατροπή μειώνοντας σε 2-1, με την κεφαλιά του Κουκ στο 90+2΄να διαμορφώνει το 2-2. Το... μαρτύριο ωστόσο δεν είχε τελειώσει ακόμα για την Έβερτον, καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα ο Σινιστέρα με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Πίκφορντ και υπέγραψε μια ασύλληπτη ανατροπή για τα Κεράσια.

Κλείσιμο


Ανέκαμψε και... χαμογέλασε η Άστον Βίλα
Η Άστον Βίλα άφησε πίσω της την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε 2-1 στην έδρα της Λέστερ και πήρε το σημαντικό «διπλό» που την ανέβασε στους έξι βαθμούς μετά από τρία ματς.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Φανερά ανώτεροι σε σημαντικό μέρος του παιχνιδιού οι Villans, στην πραγματικότητα δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις Αλεπούδες που παραμένουν χωρίς νίκη. Ο Αμαντού Ονάνα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 28' με κοντινή προβολή μετά το γύρισμα του Γουότκινς έκανε το 1-0 με το δεύτερο τέρμα του φέτος. Η Βίλα συνέχισε να απειλεί και δικαιώθηκε, αφού στο 63' διπλασίασε τα τέρματά της με εξαιρετική κεφαλιά του Ντουράν στην πρώτη του ενέργεια αφού πέρασε ως αλλαγή στο ματς. Ο, δανεικός από την Μπράιτον, Φακούντο Μπουανανότε μείωσε στο 73', αλλά η Λέστερ δεν απέφυγε την ήττα.

Αλληλοεξουδετέρωση για Νότιγχαμ και Γουλβς
Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό, Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς αλληλοεξουδετερώθηκαν στο «City Ground» και έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Πρώτος βαθμός για τους Λύκους, ενώ οι Ρεντς συνεχίζουν αήττητοι με πέντε.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Ο Κρις Γουντ άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά στο 10', ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με φοβερό «κεραυνό» του Μπελεγκάρντ εκτός περιοχής. Νότιγχαμ και Γουλβς είχαν αμφότερες καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα, όμως δεν το βρήκαν ποτέ και αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με το «Χ».

Τριπλό «τσίμπημα» της Μπρέντφορντ
Τα απανωτά λάθη της Σαουθάμπτον ήταν αυτά που οδήγησαν την Μπρέντφορντ σε μία άνετη νίκη με 3-1, με την ομάδα του Τόμας Φρανκ να παίρνει το δεύτερο «τρίποντο» στη σεζόν.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Όλα έδειχναν πως το πρώτο ημίχρονο θα έληγε με τις δύο ομάδες κολλημένες στο μηδέν, όμως οι αμυντικοί των Αγίων τα έκαναν... μαντάρα στο 43', με τον Εμπεουμό να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να γράφει το 1-0.

Ίδια ήταν η εικόνα και στην επανάληψη, με την Μπρέντφορντ να φτάνει σε δεύτερο τέρμα μετά από νέο λάθος στην άμυνα της Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά, οι αντίπαλοι υπέπεσαν σε λάθος έξω από την περιοχή του Ράμσντεϊλ και ο Εμπεουμό ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας για το 2-0 στο 65'.

Οι Μέλισσες «τσίμπησαν» ξανά τέσσερα λεπτά μετά, με τον Γουισά να στέλνει από κοντά στην μπάλα στα δίχτυα, μετά τη λάθος εκτίμηση του νεοαποκτηθέντος Ράμσντεϊλ.

Το μόνο που κατάφερε η Σαουθάμπτον ήταν σημειώσει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Σουγκαβάρα για το τελικό 3-1.

Πήρε τον πρώτο της βαθμό η Ίπσουιτς
Ίπσουιτς και Φούλαμ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της νεοφώτιστης ομάδας, μετά το τελικό 1-1.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντέλαπ. Η Ίπσουιτς έκλεψε την μπάλα, ανοίχτηκε ωραία στην αντεπίθεση και ο Ντέλαπ με δυνατό διαγώνιο σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στο βάθος της εστίας του Λένο για το 1-0 στο 15'.

H αντίδραση της Φούλαμ ήταν άμεση και ήρθε στο 32ο λεπτό. Ο Ρόμπινσον έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στα πόδια του Τραορέ που με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Το 2-2 δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Ίπσουιτς να παίρνει τον πρώτο της βαθμό τη φετινή σεζόν.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Premier League:

Άρσεναλ-Μπράιτον 1-1 (38' Χάβερτς - 58' Ζοάο Πέδρο) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον 3-1 (43', 65' Μπομό, 69' Βίσα - 90'+5 Σουγκαβάρα) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Έβερτον-Μπόρνμουθ 2-3 (50' Κιν, 57' Κάλβερτ-Λιούιν - 87' Σεμένιο. 90'+2 Κουκ, 90'+5 Σινίστερα) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Ίπσουιτς-Φούλαμ 1-1 (15' Ντέλαπ - 32' Τραορέ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Λέστερ-Άστον Βίλα 1-2 (72' Μπουονανότε - 28' Ονάνα, 64' Ντουράν) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς 1-1 (10' Γουντ - 12' Μπελεγκάρντε) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 19:30

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 01/09

Νιούκαστλ-Τότεναμ 01/09

Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ 01/09

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μπράιτον 7 -3αγ.
Αρσεναλ 7 -3αγ.
Μπρέντφορντ 6 -3αγ.
Αστον Βίλα 6 -3αγ.
Μάντσεστερ Σίτι 6
Λίβερπουλ 6
Μπόρνμουθ 5 -3αγ.
Νότιγχαμ Φόρεστ 5 -3αγ.
Φούλαμ 4 -3αγ.
Τότεναμ 4
Νιούκαστλ 4
Τσέλσι 3
Γουέστ Χαμ 3
Μάντσεστερ Γιουν. 3
Λέστερ 1 -3αγ.
Ίπσουιτς 1 -3αγ.
Γουλβς 1 -3αγ.
Σαουθάμπτον 0 -3αγ.
Κρίσταλ Πάλας 0
Έβερτον 0 -3αγ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή από συρραφή εξαρτημάτων το μηχάνημα στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος

Κερατσίνι: «Πέταξαν ένα τσαντάκι, σταθμεύουμε» - Η στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν την τσάντα με τις χειροβομβίδες

Oasis: Φρενίτιδα για ένα εισιτήριο στις νέες συναυλίες τους - Πόσο κοστίζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης