Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο και ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στο αγώνισμα της κορίνας

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο και ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στο αγώνισμα της κορίνας

Τρίτο μετάλλιο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για την ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τον Θανάση Κωνσταντινίδη να παίρνει μια θέση στο βάθρο των νικητών με την τελευταία του βολή

Konstantinidis
Ρίο Ντε Τζανέιρο, Τόκιο και τώρα Παρίσι! Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παραολυμπιακό κίνημα κατακτώντας σε τρίτους συνεχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες ένα μετάλλιο...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3uc4ch2yuep)


Ο άνθρωπος, ο οποίος από τα εφηβικά του χρόνια με γενικευμένη δυστονία και αυχενική δυστονία και στα 43 του χρόνια είδε την κατάσταση του να χειροτερεύει (και τον ίδιο να χάνει τη δουλειά του), στράφηκε στον αθλητισμό και 11 χρόνια αργότερα δικαιώνεται καθημερινά.

Κλείσιμο
Το 2016 στο Ρίο κατέκτησε το χρυσό στη σφαιροβολία και το ασημένιο στην κορίνα, το 2021 στο Τόκιο ήταν και πάλι δεύτερος στην κορίνα, επιτυχία που επανέλαβε σήμερα στο Παρίσι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3uc87li1f9t)


Τρίτη συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, τέταρτο μετάλλιο με πραγματική κατάθεση ψυχής καθώς κατάφερε κυριολεκτικά στην τελευταία του προσπάθεια να ξεπεράσει τον εαυτό του κάνοντας ατομικό ρεκόρ με επίδοση 38.65μ και για να πάρει έτσι τη δεύτερη θέση.



Αυτό ήταν το τρίτο σημερινό μετάλλιο της Ελλάδας στους Παρολυμπιακούς Αγώνες 2024 καθώς είχαν προηγηθεί το χάλκινο της Παπασταματοπούλου στο ταεκβοντο και το ασημένιο της Μανθοπούλου στα 100μ., αλλά το τέταρτο συνολικά αφού την Παρασκευή είχε πάρει χάλκινο (επίσης στο τάεκβοντο) η Γκέντζου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κερατσίνι: Βίντεο από την καταδίωξη των δραστών που πέταξαν το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

Νορβηγία: Με βασιλείς και influencer ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λούιζας και του σαμάνου φίλου της

Πέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop – Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης