Κάρμο: «Μου έλειψε πολύ ο Ολυμπιακός, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Κάρμο: «Μου έλειψε πολύ ο Ολυμπιακός, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη μίλησε ο Ανγκολέζος αμυντικός

carmo_new
Ο Νταβίντ Κάρμο έκανε τις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού και την επανεμφάνισή του με τη Λαμία.

Ο Ανγκολέζος διεθνής στόπερ - που μίλησε στη COSMOTE TV - στάθηκε και στο come back του στον Ολυμπιακό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ua9jmxkp89)


Ο Νταβίντ Κάρμο είπε...

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Μου έλειψε πολύ η ομάδα. Κάναμε μια νίκη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους συμπαίκτες μου για να είμαστε ακόμα καλύτεροι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος».

Για το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο αν κάνουμε αυτό που κάναμε την περσινή σεζόν και πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, τότε θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες που θέλουν να βοηθήσουν και όσο κυλάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι θα παίξει απέναντι σε δύο πρώην ομάδες του: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα τον εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ. Θέλω να νικήσω. Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι και θέλω να νικήσουμε με ωραίο τρόπο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης