Ολυμπιακός: Κλείνει τον Γουίλιαν και πάει για τουλάχιστον ακόμα 2 μεταγραφές

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Γουίλιαν και πάει για τουλάχιστον ακόμα 2 μεταγραφές

Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από μία ιδιαίτερα σπουδαία καριέρα με ομάδες όπως η Τσέλσι (339 ματς), η Φούλαμ και η Αρσεναλ

willian
Αυξημένες δείχνουν πλέον οι πιθανότητες να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κλείσει τον 36χρονο Βραζιλιάνο Γουίλιαν που κυκλοφορεί ως free agent και απασχολεί εδώ και μέρες τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Γουίλιαν που στα 36 του έτη έχει μείνει ελεύθερος προέρχεται από μία ιδιαίτερα σπουδαία καριέρα με ομάδες όπως η Τσέλσι (όπου έχει 339 ματς), η Φούλαμ και η Αρσεναλ. Βρισκόταν στη μεταγραφική ατζέντα των Πειραιωτών εδώ και αρκετές ημέρες. Γενικά ο Ολυμπιακός έχει ψάξει για τα καλά την περίπτωσή του.

Σε αυτή τη φάση οι πιθανότητες αυτή η περίπτωση να μπει στην τελική της ευθεία για να κλείσει θετικά προφανώς για τον Ολυμπιακό έχουν αυξηθεί για τα καλά. Δείχνει να είναι ο παίκτης που είναι πιο κοντά στο να πιάσει Λιμάνι και ενώ το βασικότερο εμπόδιο είχε να κάνει με το να πειστεί ο παίκτης να αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο Γουίλιαν είχε αποκαλύψει ότι είχε αρκετές κρούσεις και πώς δεν ήθελε να γυρίσει στη Βραζιλία. Τη χρονιά που μας πέρασε είχε με τη φανέλα της Φούλαμ 37 συμμετοχές και σε αυτές έβαλε 5 γκολ. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι είχε 339 εμφανίσεις με 63 τέρματα.

Κλείσιμο
Πέραν της συγκεκριμένης περίπτωσης ο Ολυμπιακός... χτενίζει αρκετές αγορές, όπως τη γαλλική και την τουρκική για τις άλλες προσθήκες του. Έως το τέλος των μεταγραφών εκτιμάται πώς θα κλείσει τουλάχιστον ένας χαφ καθώς και ένας αριστερός μπακ στο πλευρό του Ορτέγα. Άρα το λιγότερο 3 ακόμα μεταγραφές (μαζί με του Γουίλιαν εφόσον κλείσει οριστικά) για την ομάδα του Ισπανού κόουτς, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσες σήμερα:

Άννα Κορακάκη: To θέμα στα μάτια μου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και προβληματικές συνθήκες

Λήγει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία ένταξης στο σύστημα πληρωμών IRIS - Τσουχτερό το πρόστιμο


Η οικογένεια επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης