Super League: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ψάχνουν νίκες πριν τη διακοπή

Τα σημερινά παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον

Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ, στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό η ΑΕΚ και στη Λεωφόρο με αντίπαλο την Athens Kallithea ο Παναθηναϊκός στην τρίτη στροφή της Stoiximan Super League πριν τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Βόλος - ΟΦΗ το άλλο ματς της ημέρας.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19:00 από τη Λιβαδειά εκεί όπου η ΑΕΚ με την υποστήριξη αρκετών φίλων της θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την γκέλα με τη Λαμία απέναντι στον αξιόμαχο Λεβαδειακό, ο οποίος ηττήθηκε δύσκολα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει μαζί του τους νεοαποκτηθέντες, Τσοκάι και Κάτρη, αλλά και τον Λιάγκα που επέστρεψε, ενώ εκτός έμειναν οι Εραμούσπε, Μορέιρα και Κωστή. Στην αποστολή του Λεβαδειακού είναι οι: Γκροφ, Γκαραβέλης, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κασέμι, Λαμαράνα, Συμελίδης, Τσόκαϊ, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ.

Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ, η οποία δεν ανακοινώνει αποστολή πριν από τα παιχνίδια της. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τους γνωστούς τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Βόλος - ΟΦΗ
Μισή ώρα αργότερα (19:30) στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος μετά την πρώτη του νίκη τη δεύτερη αγωνιστική με το διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του τρίποντο.

Στις υπηρεσίες του Βιγιαφάνιες μπορούν να υπολογίζουν στον Βόλο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, που δεν περιλαμβάνει τον Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Η αποστολή του Χοακίν Γκόμεθ είναι η εξής: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Βιγιαφάνες, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα βρίσκονται τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, οι Φούντας και Μπαΐνοβιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και ο Μπάουμαν, ο οποίος «κόπηκε» για εξωαγωνιστικούς λόγους. Η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Γκαγέγος, Μπαΐνοβιτς, Φαϊτάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ, Θεοδοσουλάκης.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Στις 20:30 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος που έχει ξεκινήσει με δύο ισόπαλα αποτελέσματα τη σεζόν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πηγαίνει με στόχο το τρία στα τρία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κίνι, Μανσούρ, ενώ εκτός έμεινε και ο «νέος» Τσιγγάρας που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Δικέφαλο, καθώς στη σχετική συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε σχετικός όρος. Νοκ άουτ παραμένει και ο νεαρός Τζοβάρας και η αποστολή του Ατρόμητου είναι η εξής: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Σταματούλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Χωρίς τον Τάισον θα παίξει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει εκ νέου και τον Τόμας που ακόμη δεν είναι 100% καλά και η αποστολή είναι η εξής: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Σάστρε, Οττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Βιεϊρίνια, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Athens Kallithea - Παναθηναϊκός
Το πρόγραμμα κλείνει στις 22:00 στη Λεωφόρο με τη νεοφώτιστη Athens Kallithea να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει την υποστήριξη αρκετών φίλων του έχοντας εξασφαλίσει περίπου 10.000 εισιτήρια.

To ευχάριστο νέο για τον Μάσιμο Ντονάτι ακούει στο όνομα του Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Εκτός από τον Βαλμπουενά και ο Νίκολιτς βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Athens Kallithea. Aπό εκεί και πέρα εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μαρότα, Τζιάνι, όπως και ο Μεχίας που υπέστη κάταγμα στο χέρι. Η αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Bernabé, Ιωάννης Γκέλιος, Νεμάνια Νίκολιτς, Ματέι Χάνουσεκ, Αντρέικ Μότοκ, Νίκος Καινούργιος, Γεώργιος Μανθάτης, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Βίκτορ Ματίεβιτς, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Νικολά Ισιμά Μιρέν, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Γεώργιος Μουστακόπουλος, Αλεσάντρο Μερκάτι, Τιέρι Μουτίνιο, Σαμπά Λελέ Ντίμπα, Ρόμπερτς Ουκλντρίκις, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει εκ νέου στον Μπάλντοκ, στον Γερεμέγιεφ, ενώ σε σχέση με το πρόσφατο 2-0 επί της Λανς εκτός αποστολής είναι οι Ινγκασον, Μαξίμοβιτς λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και τους κοιλιακούς αντίστοιχα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
Λεβαδειακός - ΑΕΚ (19:00) NovaSports 2
Βόλος - ΟΦΗ (19:30) CosmoteSport 2
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (20:30) NovaSports Prime
Athens Kallithea - Παναθηναϊκός (22:00) CosmoteSport 1


Ειδήσες σήμερα:

Άννα Κορακάκη: To θέμα στα μάτια μου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και προβληματικές συνθήκες

Λήγει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία ένταξης στο σύστημα πληρωμών IRIS - Τσουχτερό το πρόστιμο


Η οικογένεια επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr