Νάπολι: Ο Νέρες έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μετά τη νίκη κόντρα στην Πάρμα

Δέχτηκαν ένοπλη επίθεση με την σύζυγό του όσο βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο, ακριβώς έξω από το γήπεδο των «παρτενοπέι»

Νύχτα τρόμου έζησε ο Ντάβιντ Νέρες και η σύζυγος του μετά το παιχνίδι της Νάπολι με την Πάρμα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και η σύζυγος του δέχτηκαν ένοπλη επίθεση όσο βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο, ακριβώς έξω από το γήπεδο των «παρτενοπέι». Οι ληστές κατάφεραν να πάρουν αντικείμενα αξίας, ενώ έσπασαν και τα παράθυρα του αυτοκινήτου του άλλοτε ακραίου επιθετικού του Άγιαξ.
 

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Νέρες και η σύντροφος του επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου μένουν τις τελευταίες εβδομάδες, δίχως να έχουν δεχτεί κάποιο χτύπημα και να έχουν τραυματιστεί.

H Πάρμα προηγήθηκε στην έδρα των Ναπολιτάνων στο 19'. Ο Μπονί ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μερέτ, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο ίδιος παίκτες το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Ο Λουκάκου μπήκε στο ματς στο 63' και στο 90+2' πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Σπινατσόλα και με δυνατό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 90+6', ο Νέρες έβγαλε τη σέντρα και ο Ζαμπό Ανγκισά με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr