Πέθανε ο 39χρονος Σολ Μπάμπα με καριέρα στην Premier League

Πέθανε ο 39χρονος Σολ Μπάμπα με καριέρα στην Premier League

Μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε Λέστερ, Λιντς, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο

sol-bamba
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Σολ Μπάμπα με μεγάλη καριέρα στην Premier League άφησε τα αργά το βράδυ του Σαββάτου την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών.

Ο Μπάμπα είχε αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Αντανασπόρ η οποία γνωστοποίησε τα νέα του θανάτου του 39χρονου ο οποίος το 2021 είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin, κερδίζοντας ωστόσο τη μάχη με τον καρκίνο.

Κλείσιμο
Ο Μπάμπα ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία το βράδυ της Παρασκευής, πριν από την αναμέτρηση με τη Μανίσα και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

«Ο τεχνικός μας διευθυντής Σολ Μπάμπα, ο οποίος αρρώστησε πριν από τον αγώνα με τη Μανίσα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Manisa Celal Bayar και δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή εκεί. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και στην κοινότητά μας».
Ο Σολ Μπάμπα, είχε καταγράψει σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα στην Αγγλία, ως ποδοσφαιριστής των Λέστερ, Λιντς, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο, ενώ μεταξύ άλλων, είχε παίξει και στις Παλέρμο, Τράμπζονσπορ, Χιμπέρνιαν, Ντάνφερμιλ, αλλά και τα τμήματα υποδομής της Παρί! To 2001 o εκλιπών είχε διαγνωστεί με καρκίνο του λεμφικού συστήματος, ο οποίος είναι και η αιτία θανάτου του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο «X», απέτισε φόρο τιμής στον Σβεν-Γκόραν Έρικσον τον οποίο είχε προπονητή για μικρό χρονικό διάστημα στη Λέστερ.

«Δεν ήταν απλώς ένα εξαιρετικό άτομο, αλλά ήταν επίσης ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ, εμπνέοντας το ταξίδι μου ως παίκτης αλλά και ως προπονητής»


Ειδήσες σήμερα:

Άννα Κορακάκη: To θέμα στα μάτια μου δεν έπαυε να δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και προβληματικές συνθήκες

Λήγει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προθεσμία ένταξης στο σύστημα πληρωμών IRIS - Τσουχτερό το πρόστιμο


Η οικογένεια επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης