Ζωή Καράγγελου: Χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων της καλλιτεχνικής κολύμβησης - Βίντεο, φωτογραφίες

Ζωή Καράγγελου: Χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων της καλλιτεχνικής κολύμβησης - Βίντεο, φωτογραφίες

Η 19χρονη Ελληνίδα έγραψε ιστορία στη Λίμα όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο

karaggeloy
Μία πολύ μεγάλη επιτυχία πανηγύρισε τα ξημερώματα η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, καθώς η Ζωή Καράγγελου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, που διεξάγεται στη Λίμα του Περού.


Κλείσιμο


Η 19χρονη Ελληνίδα αθλήτρια επανέλαβε ανάλογη εμφάνιση με εκείνη του προκριματικού (όπου ήταν επίσης πρώτη) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, συγκεντρώνοντας 283.2958 βαθμούς.

κρα


Ηταν μάλιστα μία νίκη... θρίλερ, αφού η διαφορά της Καράγγελου και της Μαρλούς Στεενμπέεκ ήταν ελάχιστη, με την Ολλανδή να κατακτά τη δεύτερη θέση με 283.1460β., ενώ πολύ κοντά βρέθηκαν επίσης η Κινέζα Χουιγιουάν Σου (τρίτη με 282.0334β.) και η Ισπανίδα Ισαμπέλ Θούι (τέταρτη με 281.2729β.).

Το Παγκόσμιο της Λίμα ολοκληρώνεται το απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδας) με τον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού, όπου η εθνική είχε περάσει με την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης