Premier League: Ονειρική εμφάνιση για τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δείτε τα γκολ

Premier League: Ονειρική εμφάνιση για τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δείτε τα γκολ

Δύο γκολ ο Ντίας και ένα ο Σαλάχ που είχε και δύο ασίστ - Tρεις νίκες σε τρία παιχνίδια για τη Λίβερπουλ - Μια σε τρία για τη Μάντσεστερ

29186533
Το Θέατρο των Ονείρων αποδείχθηκε τέτοιο μόνο για τη Λίβερπουλ! Άλλωστε στο χορτάρι του παρατάχθηκαν μια «νεογέννητη» ομάδα που έκανε ό,τι ήθελε και ένα σύνολο παικτών που - για ακόμη μια φορά - δεν έδειξε να ξέρει τι θέλει να κάνει. Μια ομάδα που σαλπάρει προς φρέσκα όνειρα στο πιο θετικό ξεκίνημα που θα μπορούσε να σκηνοθετήσει ο Άρνε Σλοτ και μια που βρίσκει τον εαυτό της στο κέντρο μιας γνώριμης εφιαλτικής λούπας.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Δίχως καν να... γκαζώσει, η Λίβερπουλ των φοβερών Σαλάχ και Ντίας υπέταξε με εμφατική τριάρα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» (3-0) και συνέχισε «απόλυτη» στην Premier League μετά από τρεις αγωνιστικές, ισοβαθμώντας στην κορυφή με τη Μάντσεστερ Σίτι. Την ίδια ώρα που οι Κόκκινοι Διάβολοι του Έρικ Τεν Χαγκ υπέστησαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα και παρέμειναν κολλημένοι στους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας τους απέναντι στη Γουλβς.

Ντίας και Σαλάχ σαν... deja vu και 2-0
Ακόμη κι αν το VAR τούς το... χάλασε, οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν πολύ νωρίς. Ο Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ μόλις στο 6' έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ του Σαλάχ που συμμετείχε στη φάση. Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για ώρα αλληλοεξουδετερώνονταν στο χορτάρι και δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν, παρά τις καλές προϋποθέσεις. Οι Ρεντς πάντως μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους πραγματική ευκαιρία. Στο 35' ο Γκράφενμπερχ έκλεψε μετά την κακή πάσα του Κασεμίρο και τροφοδότησε τον Σαλάχ στα δεξιά. Ο Αιγύπτιος σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντίας με κοντινή κεφαλιά «πάγωσε» το «Ολντ Τράφορντ» με το 1-0.

Κλείσιμο
Πριν καλά-καλά προλάβει να συνέλθει η Γιουνάιτεντ μάλιστα, η ιστορία επαναλήφθηκε. Ο Κασεμίρο έχασε την ξανά την μπάλα σε νευραλγικό σημείο στο κέντρο μετά την πίεση του Ντίας, ο Γκράφενμπερχ έδωσε στον Σαλάχ κι αυτός τροφοδότησε τον Κολομβιανό που με φοβερό μονοκόμματο πλασέ διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του.

Το... τελείωσε ο Σαλάχ
O κάκιστος Κασεμίρο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και η Γιουνάιτεντ πλησίασε στο γκολ νωρίς στην επανάληψη. Στο 52' ωστόσο, ο Άλισον σταμάτησε εντυπωσιακά το πλασέ του Ζέρκζι και τέσσερα λεπτά μετά, η Λίβερπουλ τελείωσε το παιχνίδι. Ο Μακ Άλιστερ... αντέγραψε τον Γκράφενμπερχ και έκλεψε από τον Μέινου, πριν δώσει την μπάλα στον Σόμποσλαϊ. Ο Ούγγρος πάσαρε στον Σαλάχ και ο Φαραώ με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Ονάνα για το 3-0, πληγώνοντας για ακόμη μια φορά την αγαπημένη του αντίπαλο και επιβεβαιώνοντας την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Στα... καπάκια δε, σπατάλησε τεράστια ευκαιρία, αστοχώντας μέσα από την περιοχή. Η Γιουνάιτεντ δυσκολευόταν να αντιδράσει και παρά τις δύο καλές στιγμές του Ζέρκζι (63' και 78') στην πραγματικότητα παρακολουθούσε την ομάδα του Σλοτ να... ζωγραφίζει και να πλησιάζει σε πολλές περιπτώσεις στο γκολ που θα καταστούσε ακόμα πιο θριαμβευτική την επικράτησή της. Ζότα, Χάκπο και Σόμποσλαϊ δεν κατάφεραν να το βρουν, όμως αυτό δεν άλλαξε τίποτα από την ουσία ενός σπουδαίου τριπόντου για τη Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Μαζράουι, Μαρτίνες, Ντε Λιχτ (69’ Μαγκουάιρ), Νταλότ, Μέινου, Φερνάντες, Κασεμίρο (46’ Κολίερ), Ζέρκζι (86' Έρικσεν), Γκαρνάτσο (69’ Ντιαλό), Ράσφορντ

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ (76’ Μπράντλεϊ), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον (83’ Τσιμίκας), Γκράφενμπερχ, Μακ Άλιστερ, Σόμποσλαϊ, Ντίας, Ζότα (76’ Νούνιες), Σαλάχ

Πηγή: www.gazzetta.gr 





Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης