Super League 1: Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ, 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό - Δείτε τα γκολ

Super League 1: Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ, 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό - Δείτε τα γκολ

Φούντας, Σενγκέλια, Γιουνγκ βρήκαν δίχτυα για τον ΟΦΗ - Μείωσε σε 3-1 ο Μεντιέτα 

6298522__1_
Πρώτο τρίποντο και μάλιστα με άνεση για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί φιλοξενήθηκαν στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, νίκησαν με 3-1 και έφτασαν τους 4 βαθμούς.
Ένα 3-1 που ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3v65txy5gix)


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3v41f2ejdw9)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3v56lr594g1)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3v5cr26886p)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3v5tmiqud6p)

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες


Ο Χοακίν Γκόμεζ «κατέβασε» τον γηπεδούχο Βόλο σε διάταξη 3-5-2. O Σιαμπάνης κάτω από τα δοκάρια, με τους Μίλετιτς, Καλογερόπουλο και Κορέα στα στόπερ. Μύγας δεξιά, Φεράρι αριστερά και οι Γκλάβτσιτς, Κόμπα και Άλτμαν στη μεσαία γραμμή. Περιφερειακά του Κόσζτα στην επίθεση θα κινείται ο Βιγιαφάνες

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον φιλοξενούμενο ΟΦΗ σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Χριστογέωργος στην εστία, με τους Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο και Χατζηθεοδωρίδη μπροστά του. Παρτενέρ του Μπάκιτς στη μεσαία γραμμή ο νεοαποκτηθένας Μπαΐνοβιτς. Σενγκέλια - Φούντας κάνουν ντεμπούτο και μαζί με τον Νους θα συνθέσουν τη μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Γιουνγκ.

Μία ευκαιρία, ένα γκολ σε ένα κακό ημίχρονο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που αν εν είχε και το γκολ θα το ξεχνούσαμε μέσα σε πέντε λεπτά το πολύ. Οι Βόλος και ΟΦΗ δεν έκαναν κάποια φάση με το θέαμα να είναι κακό. Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο, έναν ανούσιο έλεγχο καθώς ουσιαστικά μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν την εστία του Χριστογεώργου.

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί κράτησαν άνετα το μηδέν πίσω και στην μία φορά που βρήκαν διάδρομο τον εκμεταλλεύτηκαν και σκόραραν. Συγκεκριμένα στο 11' ο Μπαΐνοβιτς με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Φούντα και αυτός με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Σιαμπάνη κάνοντας το 0-1. Ένα σκορ που οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ως το τέλος του ημιχρόνου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το συγκεκριμένο προβάδισμα.

Ιδανικές αντεπιθέσεις και ακόμα δύο γκολ για τους Ηραλειώτες

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για τον ΟΦΗ όπως και το πρώτο. Οι Κρητικοί έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα και σκόραραν. Συγκεκριμένα στο 50' ο Χατζηθεοδωρίδης με ωραία κάθετη βρήκε τον Σενγκέλια που και αυτός στο ντεμπούτο του έκανε ωραίο πλασέ νικώντας τον Σιαμπάνη για το 0-2. Ουσιαστικά η ομάδα του Δέλλα στην δεύτερη καλή της επίθεση πέτυχε ισάριθμα γκολ.

Μετά το τέρμα αυτό ο Βόλος προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να απειλήσει, αλλά άφησε και διαδρόμους στους παίκτες του ΟΦΗ. Διαδρόμους που στο 60' εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με τον Νους να κάνει την ασίστ και τον Γιουγκ με προβολή να κάνει το 0-3.

Γκολάρα του Μεντιέτα αλλά δεν έφτανε

Ο Βόλος μετά το 0-3 προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι αλλά ήταν αργά όπως φάνηκε. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν δύο φορές κοντά σε γκολ με τον Άλτμαν και τον Φεράρι στο 76' και 77' αλλά δεν το πέτυχαν. Στο 82' όμως ο Μεντιέτα κατάφερε να μειώσει και μάλιστα με υπέροχο γκολ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Βόλου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και με πλασέ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστογεώργου μειώνοντας σε 1-3. Ένα σκορ όμως που δεν άλλαξε ως το τέλος με τον ΟΦΗ να παίρνει την πρώτη του νίκη επικρατώντας του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

MVP: Η τριάδα Φούντας, Σενγκέλια και Γιουνγκ έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του Βόλου, πέτυχαν από ένα γκολ και θα ήταν άδικο να ξεχωρίζαμε κάποιον

Στο ύψος τους: Θα βάλουμε τον Νους που είχε εξαιρετικές μεταβιβάσεις και έδειξε πως θα δώσει ποιότητα στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Αδύναμος κρίκος: Όλη η άμυνα του Βόλου. Όχι γιατί δέχθηκε τρία γκολ, αλλά γιατί το έκανε με σχεδόν το ίδιο τρόπο. Άφησε τους Κρητικούς να κάνουν την κόντρα και την κάθετη και να σκοράρουν.

Η γκάφα: Μεγάλη γκάφα δεν υπήρξε, αλλά πολλά λάθη π[ου έδωσαν και την άνετη νίκη στον ΟΦΗ.

Το στραγάλι: Εύκολο το έργο του Τσακαλίδη καθώς δεν υπήρξε κάποια φάση στην οποία να υπήρξε διαμαρτυρίες.

Το ταμείο του Gazzetta: Ο Βόλος είχε τον έλεγχο, ο ΟΦΗ την ουσία και το καθαρό μυαλό με το 1-3 να δείχνει ξεκάθαρα την διαφορά των δύο ομάδων. Οι Βολιώτες απείλησαν ελάχιστες φορές, δεν έκλεισαν καλά πίσω και έτσι γνώρισαν την ήττα μέσα στην έδρα τους.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας (58' Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77' Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67' Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (5'6 Ντε Καμπς), Κόσζτα (46' Μεντιέτα)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81' Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53' Γκαγέγος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61' Καραχάλιος), Σενγκέλια (81' Θεοδοσουλάκης), Νους (80' Ριέρα), Γιουνγκ

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης