Super League 1:Ο Καμαρά λύτρωσε στο 90' τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι - Δείτε τα γκολ

Super League 1:Ο Καμαρά λύτρωσε στο 90' τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι - Δείτε τα γκολ

Ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 45+1', ο Ουάρντα ισοφάρισε στο 85' με πέναλτι και ο Καμαρά στο 90' έγραψε το 1-2 - Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον πρωταθλητή

6298805
Με γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90΄ ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πέτυχε το «3 στα 3» στην εκκίνηση της Super League 2024/25. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με τον Ζίβκοβιτς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1΄), ενώ είχε ισοφαρίσει στο 85΄ με πέναλτι ο Ουάρντα.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων για τα πρώτα 20-25 λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία.

Τα σουτ των Μίχορλ, Ουάρντα στο πρώτο δεκάλεπτο εξουδετέρωσε εύκολα ο Κοτάρσι, ενώ η προσπάθεια του Καρλίτος στο 19΄ κατέληξε σε άουτ. Από το σημείο εκείνο ο ΠΑΟΚ άρχισε σταδιακά να ανακάμπτει και να «παίρνει μέτρα» στο γήπεδο.

Κλείσιμο
Στάθηκε, βέβαια, τυχερός καθώς προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στην πρώτη του ευκαιρία, όταν ο Ζίβκοβιτς σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών, όμως πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τη φάση δημιούργησε ο νεαρός Σορετίρε, που για ακόμα ένα ματς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το γκολ αυτό, όπως ήταν επόμενο, έδωσε «φτερά» στους φιλοξενούμενους, που διαχειρίστηκαν άνετα το προβάδισμα. Απείλησαν με τον Μπάμπα στο 61΄ και σκόραραν με τον Ζίβκοβιτς στο 68΄ μετά από καταπληκτικό συνδυασμό, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για επιθετικό φάουλ.

Ο Λουτσέσκου πραγματοποίησε τις κινήσεις εκείνες (Καμαρά, Μουργκ) που χρειάζονταν για να κλείσει κάθε διάδρομο στον Ατρόμητο και τα κατάφερε αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Όμως, στο ποδόσφαιρο μια τυχαία στιγμή θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα.

Σε μία φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Ουάρντα, η μπάλα βρήκε συμπτωματικά στο χέρι του Ότο μέσα στην περιοχή. Διαιτητής και VAR συμφώνησαν ότι το χέρι δεν ήταν σε φυσιολογική θέση. Πέναλτι για τον Ατρόμητο! Ο αρχηγός του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 85΄, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ακριβώς με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά από πολύ κοντά έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη που δικαιωματικά άξιζε και παράλληλα πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ακριβώς όπως και στην περσινή σεζόν έτσι και τώρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να «αποδράσει» από το Περιστέρι με γκολ στην εκπνοή και να διατηρήσει το απόλυτο σερί του στην εφετινή Super League

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Μπακού, Ουάρντα - Μπάμπα, Ότο, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουνταλί).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης