Super League 1: Χέρι, χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ, γκέλα για Παναθηναϊκό - Δείτε τα 22 γκολ

Super League 1: Χέρι, χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ, γκέλα για Παναθηναϊκό - Δείτε τα 22 γκολ

Ο Ολυμπιακός 3-0 εκτός έδρας τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι - Πέρασε με τριάρα από την έδρα του Λεβαδειακού η ΑΕΚ - Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 2-2 ο ΠΑΟ την Athens Kallithea

arthrou-osfp-aek-paok-pao

Οι εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τους επέτρεψαν να συνεχίσουν τη συγκατοίκηση τους στην κορυφή της βαθμολογίας, από την οποία απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς ο Παναθηναϊκό κι ενώ είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, καθώς γλίτωσε την ήττα από την Athens Kallithea με γκολ στις καθυστερήσεις.

Αντιθέτως η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 του Λεβαδειακού που φωνάζει όμως για πέναλτι του Μουκουντί στο πρώτο ημίχρονο και με το σκορ στο 0-0.

Πρώτες νίκες για ΟΦΗ (3-1 στην έδρα του Βόλου) και Παναιτωλικό (3-0 εντός τον Πανσερραϊκό).

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2
Στην πρώτη του έξοδο από την Τούμπα ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο πρωταθλητής προηγήθηκε στο 45+1' με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος πέτυχε και 2ο γκολ στο 66' και ακυρώθηκε με απρέμβαση του VAR, αλλά στο 85' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι με τον Ουάρντα. 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Ο Αιγύπτιος ευστόχησε (1-1) και πλήγωσε προσωρινά την παλιά του ομάδα. Στο 90' όμως ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά έγραψε το 1-2 και χάρισε στον ΠΑΟΚ την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καμαρά με την φανέλα της νέας του ομάδας. 


Athens Kallithea - Παναθηναϊκός 2-2 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3v9lv2syrr5)


Η τυπικά γηπεδούχος Athnes Kallithea (καθώς έδωσε τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στη Λεωφόρο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα, απέδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι η καλή της εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό (ήττα με 2-1 στο φινάλε) δεν ήταν τυχαία.

Οι νεοφώτιστοι αδικούνται κατάφωρα από το τελικό σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Τετέ καθώς έχασαν απίθανες ευκαιρίες σ' όλη τη διάρκεια του ματς (ακόμη και μετά το 2-2!).

Οι πράσινοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεινοπάθησαν αλλά μπόρεσαν να ισοφαρίσουν το γκολ του Μουτίνιο, με την εικόνα τους να μην αλλάζει ούτε στο δεύτερο και ο Ματιέ Βαλμπουενά στο 80' έκανε το 2-1! Ο Τετέ απάντησε στο 90'+2', ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε (με τον Μουτίνιο στο 90'+5' να χάνει ένα ακόμη τετ α τετ) με τους πράσινους να είναι μετά από τρεις αγωνιστικές στο -5 από την κορυφή.


Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-3 

Η ΑΕΚ αν και δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα και στο 1ο ημίχρονο τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Λεβαδειακό, επέστρεψε στις νίκες. Κέρδισε 3-0 τους Βοιωτούς στην έδρα τους. Ο Κοϊτά άνοιξε το σκορ στο 45' και στο 2ο η Ένωση πήρε ψυχολογία και ανέβασε στροφές. 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Το 0-2 πέτυχε ο Ελίασον στο 53' και τη νίκη σφράγισε ο Γκατσίνοβιτς στο 82'. Ο Λεβαδειακός που παραμένει χωρίς νίκη, «φωνάζει» για χέρι - πέναλτι του Μουκουντί στο 15' το οποίο δεν δόθηκε. 


Λαμία - Ολυμπιακός 0-3 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ub71i34e0h)
Κλείσιμο



Με τον Ελ Κααμπί σε μεγάλη ημέρα ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση από τον ΔΑΚ Λαμίας κερδίζοντας 3-0 την τοπική ομάδα και έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μαροκινός πέτυχε 2 γκολ και είχε και ασίστ στο τέρμα του Ζέλσον Μαρτίνς. 

Ο Νταβίντ Κάρμο που επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπαιξε για πρώτη φορά ως αλλαγή.


Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-1 

Άρης – Asteras AKTOR: 1-1 (ΜD 3, 31/8/24)



Πρώτο εντός έδρας ματς για τον Άρη και πρώτη εντός έδρας απώλεια, με τους κίτρινους να παραμένουν αήττητοι, ενώ οι Αρκάδες μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ έφυγαν με έναν πολύτιμο βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 62' με τον Μορόν, αλλά στο 80' ισοφάρισε ο Ρεγκίς.


Βόλος - ΟΦΗ 1-3 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3v65txy5gix)



Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Δέλλα επικράτησε 3-1 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική είχε κερδίσει στην Τρίπολη. 

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 3-0 στο 60' (Φούντας, Σενγκέλια, Γιουνγκ) και οι Βολιώτες μείωσαν στο 82' με τον Μεντιέτα. 


Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3uf0upltp41)



Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη σεζόν, αφήνοντας τον Πανσερραϊκό στην τελευταία θέση με τρεις ήττες.

Οι Σερραίοι ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες (δοκάρι Τομάς), αλλά μόλις δέχθηκαν το 1-0 από τον Λομόνακο κατέρρευσαν. Ο Παναιτωλικός πέτυχε γρήγορα το 2-0 στις αρχές του ημιχρόνου και κυριάρχησε πλήρως έως το φινάλε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)
Λαμία-Ολυμπιακός 0-3 
Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-1 
Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-3 
Βόλος-ΟΦΗ 1-3
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2 
Athens Kallithea - Παναθηναϊκός 2-2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η, 14-15/9)
ΑΕΚ-Βόλος 
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 
ΟΦΗ - Άρης 
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 
Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός 
Λαμία - Athens Kallithea 

Η βαθμολογία (Σε 3 αγώνες)
Ολυμπιακός 9
ΠΑΟΚ 9
ΑΕΚ 7
Αρης 5
Λαμία 4
ΟΦΗ 4
Αστέρας Aktor 4
Παναθηναϊκός 4
Παναιτωλικός 3
Βόλος 3
Ατρόμητος 2
Athens Kallithea 2
Λεβαδειακός 1
Πανσερραϊκός 0


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στη Γερμανία – Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD, κατέρρευσαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού

Δάνης Κατρανίδης: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του - Ένα φιλί για τον δρόμο και καλή αντάμωση, γράφει η Ελίζα Πάλλη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης