Οργή ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για Ζαμπάλα: «Θα ντραπείς μ´ αυτά που θα δεις ότι έκανες, περιμένουμε τι θα πει ο Λανουά» - Βίντεο

Οργή ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για Ζαμπάλα: «Θα ντραπείς μ´ αυτά που θα δεις ότι έκανες, περιμένουμε τι θα πει ο Λανουά» - Βίντεο

Στον ΠΑΟΚ ήταν έξαλλοι με τα όσα σφύριξε (ή δεν σφύριξε) ο διαιτητής Ζαμπαλάς από την Ήπειρο και τον VAR (Σιδηρόπουλο) και εξέφρασαν έντονα παράπονα στα αποδυτήρια, ενώ εξίσου καυστικός ήταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του

Lucesku_Atromitos
Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Περιστέρι, αλλά με τρομερά παράπονα για τον διαιτητή από την Ήπειρο, Σπύρο Ζαμπαλά, για τις δύο φάσεις του δευτέρου μέρους, όπου αρχικά ακύρωσε το γκολ Ζίβκοβιτς βλέποντας «on the field review» φάουλ του Μπάμπα πάνω στον Μουντέ, ενώ μαζί με τον VAR (Σιδηρόπουλος) δεν είδαν ότι πριν το χέρι-πέναλτι του Οτο από το οποίο ήρθε η προσωρινή ισοφάριση του Ατρόμητου, είχε προηγηθεί φάουλ στον Μουργκ.

«Θα ντραπείς μ´ αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο», του είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με τους «ασπρόμαυρους», όπως τονίζουν, να περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανάλυση από τον αρχιδιαιτητή, Στεφάν Λανουά, αλλά και τη διαχείριση, προφανώς, του Ζαμπαλά από τον Γάλλο πρόεδρο της ΚΕΔ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα περιμένουν στην ανάλυση των φάσεων να ακούσουν για την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ζίβκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από τον VAR, ενώ και το γκολ του Ατρομήτου ξεκινάει απο φάουλ στον Μουργκ που άφησε πλεονέκτημα!

Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής και ο VAR έκαναν τα πάντα για να χάσει ο ΠΑΟΚ»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία λέγοντας πώς «ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας!

Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα. Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας.

Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτό. Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία και το χορτάρι δεν ήταν καλό αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές»!

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου επανέλαβε σχεδόν τα ίδια πράγματα, αλλά χαμηλώνοντας λίγο τους τόνους.
«Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς και το κερδίσαμε απέναντι στον διαιτητή και απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιξε δυνατά και παθιασμένα και που έχει ένα καλό αγωνιστικό πνεύμα. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός ώστε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και ειδικά έχοντας απέναντι μας τέτοιες αποφάσεις από το πρώτο μέρος και ειδικά στο δεύτερο και αναφέρομαι και στην ακύρωση του δεύτερου μας γκολ.

Αλλά όπως κερδίσαμε την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα του Άρη και έχοντας και εκεί απέναντι μας την διαιτησία, έτσι και τώρα πήραμε μια νίκη. Αυτό που συνέβη με τον διαιτητή είναι… απερίγραπτο. Επίσης είπα στους παίκτες μου μετά το τέλος του αγώνα πως παλέψανε και τους θύμισα το ματς με τον Αρη την τελευταία αγωνιστική. Επίσης η ομάδα προερχόταν από ένα ταξίδι, ένα ματς ευρωπαϊκό και υπήρχε κούραση. Επίσης να μην ξεχάσω πως πριν το πέναλτι του Ατρομήτου υπήρξε φάουλ πάνω στον Μουργκ που δεν δόθηκε…».

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στη Γερμανία – Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD, κατέρρευσαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού

Δάνης Κατρανίδης: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του - Ένα φιλί για τον δρόμο και καλή αντάμωση, γράφει η Ελίζα Πάλλη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης