Αλόνσο: «Αμυντικά ήμασταν άθλιοι, πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα το πρόσωπο της Ευρώπης»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Athens Kallithea και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να έχει ίδιο πρόσωπο σε Ευρώπη και πρωτάθλημα

Μετά το «διπλό» του Αστέρα AKTOR στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός είχε και δεύτερη απώλεια βαθμών σε τρεις αγωνιστικές της Stoiximan Superleague, καθώς στο παιχνίδι με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο κατάφερε μόνο να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε (2-2).



Μετά τον αγώνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αφού τόνισε πως η ομάδα του είχε άθλια εικόνα ανασταλτικά ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να παίζουν το ίδιο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

«Δεν παίξαμε καλά και ιδιαίτερα αμυντικά ήμασταν άθλιοι. Όταν έχεις τόσο μεγάλη πίεση χάνεις την πιθανότητα να αντεπιτεθείς. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά αμυντικά. Σήμερα δεν έχουμε δικαιολογίες

.Έχουμε στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κερδίσουμε αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε δυο πρόσωπα. Ένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε όπως στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα δεν έχουμε τύχη», ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Στο λιμάνι της Σούδας η θαλαμηγός του θρύλου του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και τα πάρτι

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών: Σειρά «μαύρης προπαγάνδας» το Famagusta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr