Βαλμπουενά: «Χαρούμενος για το γκολ και την απόδοσή μας, ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά μου»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις τηλεοπτικές του δηλώσεις έκανε μνεία και στον Ολυμπιακό αλλά και στο πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Athens Kallithea

Ο Βαλμπουενά που μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό παίζει στη 2η ομάδα στην Ελλάδα, την Athens Kallithea, έβαλε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα στην πρώτη του παρουσία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ματς που τελείωσε στο 2-2 στο γήπεδο της Λεωφόρου.



Ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός είπε στη COSMOTE TV μετά την ισοπαλία της Athens Kallithea: «Για εμάς είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πολύ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Όταν έχεις τόσες πολλές φάσεις πρέπει να νικήσεις. Κρατάμε την απόδοση και θεωρώ πώς είμαστε σε σωστό δρόμο».

Για το ότι σκόραρε με τον Παναθηναϊκό είπε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ματς για μένα γιατί ήταν με αυτόν τον αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη συμμετοχή. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στη καρδια μου όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ιδιαίτερο. Είμαι χαρούμενος για αυτό το γκολ. Αυτό το πρώτο γκολ με την νέα ομάδα μου. Ήταν μία καλή απόδοση από την πλευρά μας».


Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Στο λιμάνι της Σούδας η θαλαμηγός του θρύλου του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και τα πάρτι

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών: Σειρά «μαύρης προπαγάνδας» το Famagusta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr