Αλμέιδα: «Σημαντικό το σημείο που σκοράραμε, δουλεύουμε για να φέρουμε έναν φορ»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίς Αλμέιδα μετά τη νίκη με 0-3 επί του Λεβαδειακού στάθηκε στο χρονικό σημείο που η ομάδα του πήρε το προβάδισμα, καθώς και στα σωστά τελειώματα των ευκαιριών που έκανε και τόνισε ότι η Ένωση προσπαθεί να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή στη θέση του επιθετικού

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό στη Λιβαδειά τόνισε πως το γκολ του Κοϊτά στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν πολύ σημαντικό ώστε στο δεύτερο βγάζοντας αποτελεσματικότητα η ΑΕΚ να φύγει με το τρίποντο.

Παράλληλα τόνισε πως η Ένωση θα προχωρήσει μόνο σε μια μεταγραφή ακόμα, στη θέση του φορ, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Φοφανά ή σε κάποιο άλλο, ενώ πρόσθεσε πως θέλει να κλείσει ένα φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής που ακολουθεί.



Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι άλλαξε και βελτιώθηκε η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: «Ήταν πολύ σημαντικό που σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Και μετά κάναμε τη διαφορά».

Για το ότι η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική σε σχέση με το ματς με τη Λαμία: «Ήταν μια παρόμοια απόδοση. Με τη διαφορά ότι στο προηγούμενο παιχνίδι μας έλειψε η ακρίβεια. Με λιγότερα σουτ στην εστία. Και όταν αναφέρομαι στα σουτ στην εστία, εννοώ τις πιθανότητες να δημιουργήσουμε σουτ. Στο προηγούμενο ματς είχαμε 30 ευκαιρίες για σουτ, σε αυτό 15. Βλέπω επίσης και τα σουτ που δεχόμαστε. Και στα δύο ματς ο αντίπαλος είχε την πιθανότητα να σουτάρει τέσσερις φορές. Η διαφορά είναι ότι βάλαμε περισσότερα γκολ. Σε σχέση με την προσπάθεια, το βλέπω αρκετά παρόμοιο».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στη διακοπή και τι εξελίξεις υπάρχουν στα μεταγραφικά: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα. Με μια διαφορά ότι θα έχουμε πάρα πολλούς απόντες λόγω των Εθνικών ομάδων. Σκεφτόμαστε να βρούμε μια ομάδα για φιλικό για να πάρουν οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει τόσο λεπτά συμμετοχής. Για τις ενισχύσεις, προσπαθούμε να μπορέσουμε να έχουμε ακόμη κάποιον παίκτη. Έχουμε μιλήσει με πολλούς. Αρκετοί είπαν όχι, αλλά όσο έχουμε χρόνο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φέρουμε έναν επιθετικό. Μας λείπει ένας παίκτης να έχει ανταγωνισμό ο Λιβάι. Δεν εξαρτάται όμως από εμάς μόνο. Έχουμε ακολουθήσει ένα παίκτη στη θέση 9 όλο το καλοκαίρι με την ομάδα να έχει κάνει προτάσεις σε υψηλά νούμερα, αλλά κάποια στιγμή δεν εξαρτάται από εμάς. Μακάρι να μπορέσουμε να τον φέρουμε».

Για το αν μπορεί να γίνει κίνηση και σε άλλη θέση εκτός του φορ: «Όχι, μόνο για φορ. Έχουμε σχεδόν 30 παίκτες. Στις περισσότερες θέσεις υπάρχουν δύο παίκτες και σε άλλες είναι τέσσερις με πέντε παίκτες. Υπάρχει πληθώρα. Για τη θέση του 9 υπάρχει ο Λιβάι και έπειτα μπορώ να σκεφτώ τον Τσούμπερ αλλά δεν είναι η θέση του. Βέβαια δεν ήταν και του Λιβάι και τον έκανα να παίξει σε αυτή τη θέση εγώ».

Για το ενδεχόμενο παραχωρήσεων: «Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τους παίκτες. Σε κάθε έναν έχω μιλήσει ξεχωριστά και τους έχω εξηγήσει πως θα είναι τα πράγματα. Υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά όλοι ξέρουμε το παρόν και το μέλλον».

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Στο λιμάνι της Σούδας η θαλαμηγός του θρύλου του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και τα πάρτι

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών: Σειρά «μαύρης προπαγάνδας» το Famagusta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr