Η Μπορντό, που πλέον παίζει 4η κατηγορία, έσωσε τον βαθμό με κεφαλιά του τερματοφύλακα στο τελευταίο λεπτό - Βίντεο

Οι Γιρονδίνοι δεν ξεκίνησαν με το δεξί στα ερασιτεχνικά, μετά την κήρυξη πτώχευσης και τον υποβιβασμό τους

Με γκολ του τερματοφύλακά της, Λασανά Ντιαμπατέ, η Μπορντό απέφυγε την ήττα από την Πουατιέ (Σταντ Πουατεβάν) στην τελευταία φάση του ματς, κατά το πρώτο της επίσημο παιχνίδι μετά τον υποβιβασμό της εξαιτίας οικονομικών λόγων.

Οι Γιρονδίνοι δεν ήταν κακοί στην πρεμιέρα τους στη Νασιονάλ 2, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο για να πάρουν αυτοί κεφάλι στο σκορ, με την ομάδα να είναι σχεδόν εντελώς καινούργια και χωρίς αρκετό διαθέσιμο χρόνο για προετοιμασία.

Στο «δανεικό» Σταντ Σεντ-Ζερμέν (μιας και η Μπορντό δεν έχει πάρει ακόμη άδεια για να παίξει στο «Μαμούτ-Ατλαντίκ», αν και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα γίνει επιστροφή μέσα στις επόμενες ημέρες), οι παίκτες του Μπρουνό Ιρλές πήραν τον βαθμό και ελπίζουν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί σκληροπυρηνικοί οπαδοί της, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους έξω από αυτό, μιας και το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται πως η Μπορντό υποβιβάστηκε στα τοπικά εξαιτίας χρεών και αγωνίζεται στη Νασιονάλ 2 παρά την προσπάθειά της να πείσει την Εθνική Ολυμπιακή και Αθλητική Επιτροπή της Γαλλίας να αγωνιστεί μια κατηγορία παραπάνω (Νασιονάλ 1). Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να μπει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αφού δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που τελεσιδίκησε η απόφαση.

Δείτε το γκολ του τερματοφύλακα Ντιαμπατέ στο 90+5':

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr