Μο Σαλάχ: Τελευταία μου σεζόν στον σύλλογο, δεν μου έχει μιλήσει κανείς για συμβόλαιο

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι οπαδοί της Λίβερπουλ μετά τις δηλώσεις του «Αιγύπτιου Βασιλιά» αναφορικά με την ανανέωσή του

Μετά από μία ακόμη μοναδική παράσταση στο «Ολντ Τράφορντ», ο Μοχάμεντ Σαλάχ προκάλεσε ανησυχία στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ έφτασε στα 7 γκολ σε 7 διαδοχικά ματς του στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να γίνει παράλληλα ο πρώτος σκόρερ της σχετικής λίστας όσον αφορά φιλοξενούμενες ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο (12 συνολικά κόντρα στη Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ), σε μια σεζόν που δείχνει ότι θα του πάει πολύ καλά.

Υπό τον Άρνε Σλοτ ο Σαλάχ έχει ήδη τρία γκολ και τρεις ασίστ σε τρία ματς της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό ίσως να οφείλεται στο ότι -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι ελεύθερος να απολαύσει το άθλημα.

Ελεύθερος θα μείνει και το προσεχές καλοκαίρι με τα υπάρχοντα δεδομένα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν του έχει γίνει κάποια κουβέντα για ανανέωση.

«Θέλω απλώς να το απολαύσω και να μην σκέφτομαι γι' αυτό. Νιώθω ότι είμαι ελεύθερος να παίξω ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου.

Για να είμαι ειλικρινής, ερχόμενος για το ματς στο Ολντ Τράφορντ σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς αναφορικά με το συμβόλαιο, οπότε είπα οκ, θα παίξω την τελευταία μου σεζόν και θα δούμε.

Δεν είναι στο χέρι μου, κανείς δεν μου έχει μιλήσει, αλλά θα δούμε», σχολίασε ο Σαλάχ μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 στο «κόκκινο» αγγλικό ντέρμπι.

Εικάζεται, πάντως, πως δεν θα αργήσει να του γίνει κάποια προσφορά από την πλευρά της Λίβερπουλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr