Η απαξιωτική συμπεριφορά της Πουτίντσεβα σε ball girl - Αποδοκιμάστηκε από το κοινό και μετά ζήτησε συγγνώμη - Βίντεο

Η απαξιωτική συμπεριφορά της Πουτίντσεβα σε ball girl - Αποδοκιμάστηκε από το κοινό και μετά ζήτησε συγγνώμη - Βίντεο

«Ήμουν βυθισμένη στις σκέψεις μου», λέει για τη στάση της στο US Open, αλλά δεν πείθει

putintseva-xr
Την κατακραυγή του φίλαθλου κόσμου γνώρισε η τενίστρια Γιούλια Πουτίντσεβα, η οποία έδειξε ένα εντελώς ασεβές πρόσωπο σε ένα ball girl.

Τα παιδιά που είναι υπεύθυνα να συλλέγουν και να διανέμουν τα μπαλάκια αποτελούν συχνά-πυκνά θέμα συζήτησης, μιας και έχουν σαφείς οδηγίες να λειτουργούν μηχανικά, εικόνα που είναι αρκετά ξεπερασμένη παρά τη φύση που έχει ως άθλημα το τένις.

Όπως είναι λογικό ο κόσμος που παρακολουθεί δείχνει περισσότερη ευαισθητοποίηση σ' αυτά, πόσο δε μάλλον όταν βρίσκονται αντιμέτωπα με τέτοιες άξεστες συμπεριφορές όπως αυτή της Καζάκας με καταγωγή από τη Ρωσία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ το κοριτσάκι κάνει ό,τι πρέπει να κάνει για να δώσει τις μπάλες στην τενίστρια, εκείνη τις αφήνει να χτυπήσουν πάνω της, πριν πιάσει την τελευταία -και ενώ ο κόσμος έχει αρχίσει να δυσανασχετεί και να αποδοκιμάζει.

Δείτε το βίντεο με τη Πουτίντσεβα και το ball girl στο US Open:

Κλείσιμο


Μετά τα όσα «άκουσε» και από τους χρήστες του διαδικτύου, η ίδια θέλησε να απολογηθεί για την πράξη της, λέγοντας πως ήταν βυθισμένη στις σκέψεις της. Ωστόσο η εξήγησή της δεν πείθει αφού, όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάνει κίνηση με το χέρι της για να δεχθεί τα μπαλάκια.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι για τον τρόπο που φέρθηκα όταν μου έδινε τις μπάλες. Ειλικρινά το λέω, δεν ήταν εκείνη το θέμα. Ήμουν πολύ νευριασμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το γκέιμ από το break point και μετά άδειασα από συναισθήματα και βυθίστηκα στις σκέψεις μου. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη στο τι γίνεται γύρω μου και στο ποιος μου δίνει τη μπάλα. Όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά στο Open, όπως πάντα», έγραψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης