Ο Ολυμπιακός πολύ κοντά στην απόκτηση του Φουρνιέ

Ο Ολυμπιακός πολύ κοντά στην απόκτηση του Φουρνιέ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό με τις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών να βρίσκονται στο τελικό στάδιο

fournier
Το όνομα του Εβάν Φουρνιέ τις τελευταίες ώρες απασχολεί ενεργά τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Γάλλου, από τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, μιας και δε βρήκε αυτό που έψαχνε στo ΝΒΑ.

Και όπως όλα δείχνουν ο Φουρνιέ πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις της πλευράς του με τους Προέδρους της ομάδας βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Οι διοικητικοί ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, φαίνεται πως ανέβασαν την πρότασή τους για να πείσουν τον Γάλλο να... πιάσει λιμάνι. Οι πληροφορίες, αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αναφέρουν για συμβόλαιο δύο ετών, με τον Φουρνιέ να είναι πολύ κοντά στο να βάλει την υπογραφή του.

Από εκεί και έπειτα, ο Ολυμπιακός αν ολοκληρώσει το deal με τον Εβάν Φουρνιέ, θα κληθεί να πάρει αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ του, το οποίο είναι αρκετά γεμάτο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πάρουν απόφαση για το αν αποδεσμεύσουν κάποιον από το υπάρχον ρόστερ και ποιος θα είναι αυτός, ώστε να αδειάσει ο χώρος και το rotation.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλο η τεχνολογία κι άλλο τα κινητά στα σχολεία

Το Εργατικό Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε τη λήξη της γενικής απεργίας - Παραμένουν στους δρόμους οι διαδηλωτές

Τρίκαλα: Στέγνωσαν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης