L' Equipe: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Εβάν Φουρνιέ

L' Equipe: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Εβάν Φουρνιέ

Η γαλλική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση αποκαλύπτει την οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ

29103972
Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ όχι απλά υφίσταται, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η L' Equipe ο Γάλλος άσος μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί στη Euroleague.

Οι Πειραιώτες που από την αρχή του καλοκαιριού είχαν στα ραντάρ τους τον πολύπειρο γκαρντ, αλλά το όποιο ενδιαφέρον τους φάνηκε να ατονεί όταν αποκτήθηκε ο Σάσα Βεζένκοβ, επανήλθαν στο κόλπο για την απόκτηση του όταν κατάλαβαν ότι δεν είχε βρει αυτό που περίμενε από το NBA.

Ο Φουρνιέ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αγωνίστηκε την τελευταία 12ετία με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς και πέρσι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς έχοντας 13.6 πόντους στα 28 λεπτά συμμετοχής που είχε ανά ματς. Ωστόσο αυτά τα νούμερα δεν έπεισαν κάποια ομάδα για να του δώσει το συμβόλαιο που ζητούσε με τον Ολυμπιακό αφού εισέπραξε θετική αντίδραση στην επαναπροσέγγιση του να καταθέσει πρόταση 4.5 εκατ. ευρώ για κλειστό διετές συμβόλαιο.

Κι ο Φουρνιέ από το Παρίσι όπου βρίσκεται έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές του απάντησε θετικά και πλέον απομένει μόνο η ανταλλαγή των συμβολαίων και η επίσημη ανακοίνωση.

Κλείσιμο
Fournier_Equipe


«Ο Φουρνιέ συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, με αποδοχές περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.
Ο παίκτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 723 αγώνες στο ΝΒΑ (εκ των οποίων οι 19 στα πλέι οφ), εντάσσεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει φτάσει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας τις τρεις τελευταίες σεζόν (τρίτη πέρυσι, φιναλίστ το 2023)», ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση  η γαλλική L' Equipe επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα δεύτερο τεράστιο μπαμ από το μαγικό κόσμο του NBA.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλο η τεχνολογία κι άλλο τα κινητά στα σχολεία

Το Εργατικό Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε τη λήξη της γενικής απεργίας - Παραμένουν στους δρόμους οι διαδηλωτές

Τρίκαλα: Στέγνωσαν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης