Η Νικόλ Κυριακοπούλου αποχαιρετά την ενεργό δράση έπειτα από 22 χρόνια πρωταθλητισμού

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αποχαιρετά την ενεργό δράση έπειτα από 22 χρόνια πρωταθλητισμού

Καριέρα γεμάτη διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την αθλήτρια του επί κοντώ

nikol_kyriakopoulou
Έπειτα από μια πλούσια καριέρα σε μετάλλια και διακρίσεις που μετρά 22 χρόνια, η Νικόλ Κυριακοπούλου αποχαιρέτησε την ενεργό δράση.

«Χρειάστηκαν να περάσουν 22 χρόνια για να “χορτάσω” τον πρωταθλητισμό. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που τα είχε όλα και με γέμισε με αναμνήσεις… Κρατάω τις χαρές… τις επιτυχίες… χωρίς να ξεχνάω τα δύσκολα.. γιατί ότι αξίζει στη ζωή χρειάζεται θυσίες για να το αποκτήσεις. Όλα μαζί τα αισθάνομαι ανεξίτηλα σημάδια.. σαν τατουάζ.. στο σώμα μου και τη ψυχή.. τα δικά μου παράσημα για την επόμενη μέρα. Νοιώθω ευτυχισμένη και πλήρης γιατί σε όλο αυτή τη διαδρομή ένοιωθα την παρουσία σας σε κάθε στιγμή… Χωρίς εσάς όλα θα ήταν δυό φορές πιο δύσκολα», γράφει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που την στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια.



Κλείσιμο
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ είχε μια καριέρα με διάρκεια στο χρόνο αλλά και πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό της.

Ξεχωρίζουν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι το 2012, το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου το 2015, η πρώτη θέση και το διαμάντι στα Diamond League την ίδια χρονιά. Ακολούθησαν δύο ακόμη σπουδαίες εμφανίσεις, η 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του Πόρτλαντ το 2016 και η τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ την ίδια χρονιά.

Το 2017 η Κυριακοπούλου απέκτησε την κόρη της Λένια για να επιστρέψει στους στίβους το 2018. Ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βερολίνο με την Νικόλ Κυριακοπούλου στη δεύτερη θέση, με την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Το χάλκινο μετάλλιο είχε κατακτήσει η Βρετανή Χόλι Μπράντσοου.

Ακολούθησε ένα ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκώβη.

Και μετά ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην τέταρτη συμμετοχή της, κατέλαβε την 8η θέση στο Τόκιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Η ζωή του Δάνη Κατρανίδη: Οι τρεις γάμοι, ο έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πανικός σε φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη: Έπεσαν πυροβολισμοί, 6 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Μωραΐτης κατά Ζανέτ Τσίπρα: Αχ, να ‘ξερες για τον αδερφό σου και αυτό το «μόρφωμα» τι αβαρίες κάναμε


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης