Ντάνιελ Ποντένσε προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ευχαριστώ και νιώθω πώς σας απογοήτευσα

Ντάνιελ Ποντένσε προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ευχαριστώ και νιώθω πώς σας απογοήτευσα

«Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά στο τέλος ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου» έγραψε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

daniel-podence
Ο Ντάνιελ Ποντένσε με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram του αναφέρθηκε στον αγαπημένο του Ολυμπιακό μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Σαμπάμπ.

Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε σχετικά με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο:

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ! Ευχαριστώ Ελλάδα! Ευχαριστώ πρόεδρε Μαρινάκη! Ευχαριστώ κάθε ένα από τα παιδιά που μοιραστήκατε τα αποδυτήρια μαζί μου και με βοηθήσατε να έχω μια απίστευτη σεζόν! Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!!! Από την αρχή της περσινής σεζόν ήθελα να είμαι χαρούμενος, να πάρω πίσω τη χαρά μου αλλά και να την δώσω πίσω στο club όσο το δυνατόν περισσότερα.

Την ίδια στιγμή γνώριζα πώς ήταν δύσκολο να τα πάω καλύτερα από την πρώτη μου φορά εκεί αλλά τα καταφέραμε!!! Αυτό είναι που μου το κάνει τόσο δύσκολο να επιλέξω ένα διαφορετικό μονοπάτι τώρα.

Κλείσιμο
Ζούσα το όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω τον Ιούλιο για να ξέρω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ποιότητα αλλά και χαρά. Έχει να κάνει επίσης με τη φροντίδα της οικογένειάς σου και του μέλλοντός σου.

Ακόμα ένας χρόνος στην Ελλάδα και με καταπλήξατε ακόμα περισσότερο! Πιστεύω πώς η ομάδα, η χώρα ή ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του δεν θα έχουν μεγαλύτερο οπαδό από εμένα. Θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάω όλη μέρα για τα συναισθήματά μου και την ευτυχία μου για εσάς και ακόμα δεν θα μπορούσα να είμαι κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε!

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να σας αποχαιρετήσω και δεν γίνεται πιο εύκολο (να το πει εννοεί). Τώρα, επειδή έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί και με σκαμπανεβάσματα και ακόμα αγαπάμε την κάθε στιγμή. Έχω δει την κόρη μου να μεγαλώνει μαζί σου και απέκτησα το δεύτερό παιδί μου μετά την κατάκτηση του Conference League. Είχα και πάλι τα καλύτερα ντέρμπι και ματς στην Ευρώπη. Με στηρίξατε όλοι εσείς από την άφιξή μου στο αεροδρόμιο και με έναν τρόπο που θα θυμάμαι για πάντα. Κανείς δεν θα καταλάβει, ποτέ. Ακόμα και εσείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω ότι σας απογοητεύω. Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά στο τέλος ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου. Φεύγω τώρα αλλά όχι οριστικά και για καλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην ξαναπαίξω με τα ερυθρόλευκα. Μακάρι να γίνει αυτό. Τα λέμε σύντομα».

H ανάρτηση του Ντάνιελ Ποντένσε

podence-instagram

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καταλύτης για τον ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή απόφαση για τον Σπίρτζη: Έτοιμοι για όλα οι 87 σε τυχόν διαγραφή

Βίντεο: Η στιγμή που φάλαινα 30 τόνων πετάει στον αέρα κολυμβητή στην Αυστραλία

Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της με 17 φωτογραφίες με μαγιό - «Καμία δεν είναι από το παρελθόν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης