Πανικός τα ξημερώματα στην Τουρκία για την άφιξη του Οσιμέν - Δείτε βίντεο

Ο επιθετικός της Νάπολι θα βγάλει τη σεζόν στη Γαλατάσαραϊ και αρκετοί οπαδοί της τον περίμεναν το ξημέρωμα για να τον υποδεχθούν

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ θα είναι για την ερχόμενη σεζόν ο Βίκτορ Οσιμέν, που αποτελεί ξένο σώμα στη Νάπολι και έπρεπε να βρει μια ομάδα για να αγωνίζεται.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, που μαζί με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια ήταν τα δύο σημεία αναφοράς στη σεζόν κατάκτησης του Σκουντέτο από τους Ναπολιτάνους (2022-23), δεν ήθελε να αγωνίζεται πλέον στους «παρτενοπέι» ωστόσο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τη μεταγραφή που θα ήθελε, ούτε προς Τσέλσι ούτε προς Σαουδική Αραβία μεριά.

Έτσι κατά τα τελευταία 24ωρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έπρεπε να διασφαλίσει ότι δεν θα μείνει χωρίς αγωνιστική δράση και ήταν οι Τούρκοι που τον έπεισαν να κάνει τη μετακίνηση, η οποία θα αφορά την τρέχουσα σεζόν χωρίς να υπάρχει οψιόν ή υποχρέωση να αγοραστεί από τη Γαλατά με το πέρας αυτής.

Τα ξημερώματα ο 33χρονος πάτησε επί τουρκικού εδάφους, εκεί όπου τον περίμεναν από τις 02:00 πολλοί οπαδοί του συλλόγου για να τον υποδεχθούν -κάτι που έγινε κατά τις 04:00. Εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι, μάλιστα, και τους χόρεψε για να τους ευχαριστήσει.



Εικόνες πριν την άφιξή του:



Το αεροπλάνο που τον μετέφερε:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr