Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η εικόνα από τον πρώτο του χορό με την Μαράια στον γάμο

Ο πολυτελής γάμος τελέστηκε την Κυριακή στους λόφους του Costa Navarino - H πρώτος χορός του ζευγαριού και τα πλατιά χαμόγελα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ντύθηκε γαμπρός και το τριήμερο που μας πέρασε τελέστηκε ο γάμος του με την Μαράια Ρίντλσπίγκερ στο Costa Navarino. 

Ευτυχισμένα όλα τα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκε και η εικόνα από τον πρώτο χορό του ζεύγους, όπου διακρίνεται και το πλατύ χαμόγελο της ανανεωμένης Μαράια.

Δείτε:




Στην κάμερα ποζάρουν διαδοχικά η νύφη Μαράια Ριντλσπρίγκερ μαζί με την μητέρα του Γιάννη, Βερόνικα Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του Greek Freak, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ Βασίλης Σπανούλης, και ο Νίκος Ζήσης.



Σε άλλη φωτογραφία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγάζει περιπαιχτικά την γλώσσα του την ώρα που πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από τα αδέρφια του, τον κουμπάρο του Κρις Μίντλετον, τον Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, τον Τζρου Χόλιντεϊ, τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Χρήστο Σαλούστρο.


Την Παρασκευή και το Σάββατο οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους διοργανώνοντας δύο διαφορετικά θεματικά πάρτυ.

Η πρώτη μέρα ήταν η «Λευκή Βραδιά» ενώ η δεύτερη ήταν αφιερωμένη στην γενέθλια χώρα του αστέρα του NBA, τη Νιγηρία.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε ακριβώς την ώρα της δύσης προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, την ώρα που το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους του. Μετά την τελετή ακολούθησε η δεξίωση παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, και ένα ξέφρενο πάρτυ μέχρι το πρωί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μενού του γάμου συνοδεύτηκε από ροζέ κρασί το οποίο φέρει το όνομα της Μαράια, και το οποίο είναι παραγωγής του συζύγου της, Γιάννη Ατετοκούνμπο, ο οποίος επενέδυσε πρόσφατα σε επιχειρήσεις οίνου της περιοχής.

Ο γάμος υπό τη δύση του Ηλίου

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18:00 και 19:00, ώρα που επιλέχθηκε προσεχτικά ώστε η δύση του ήλιου να προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα καθώς το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους του. Μετά την τελετή, ακολούθησε η δεξίωση, παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων.

Δείτε φωτογραφία από το χώρο της δεξίωσης:


Μετά τις 18:00, ο Γιάννης και η Μαράια κατευθύνθηκαν στο Navarino Hills, μια γραφική περιοχή του Costa Navarino με γήπεδα του γκολφ, με θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, όπου αντάλλαξαν τους όρκους τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εκεί, ακολούθησε και η δεξίωση, παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων του Λεμπρόν Τζέιμς καθώς και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Δείτε βίντεο από το σόου στη γαμήλια δεξίωση:


Το μενού

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με πατάτες, σπαράγγια και τρούφα, νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και σαλάτες.

Οι επιλογές για το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

Δείτε φωτογραφία από το μενού:


Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λάνσαρε στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου έχουν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.

Σημειώνεται ότι από τις 15:00, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τις γαμπριάτικες ετοιμασίες μαζί με τα αδέλφια του και στενούς φίλους, καθώς και συμπαίκτες από την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

Την περασμένη εβδομάδα οι αδελφοί Αντετοκούνμπο εθεάθησαν σε απαρτία στη Μύκονο για έναν σύντομο παραθερισμό που προσομοίαζε σε bachelor party


Το γαμπριάτικο κοστούμι

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο Γιώργο Παπαδόγαμβρο που επιμελήθηκε το κοστούμι του, των αδελφών του καθώς και τα λευκά κοστούμια που φορούσαν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση που προηγήθηκε χθες. 



Ινκόγκνιτο

Οι απαιτήσεις για την ιδιωτικότητα ήταν εξαιρετικά υψηλές, με μέτρα που εξασφάλιζαν ότι κανείς δεν θα μπορούσε να πλησιάσει, εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό της δεξίωσης, ενώ κατά πληροφοφίες ο μόνος τρόπος για να πλησίαζε κάποιος ήταν μέσω... drone.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι όσοι εργάζονταν για τον γάμο υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού. 


Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr