Απόστολος Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος για ένα διάστημα θέλει να είμαι απλά ο πατέρας του, κάποια στιγμή ίσως ξαναέρθει σε μένα

«Στο παρελθόν είχε και άλλους προπονητές» λέει ο Απόστολος Τσιτσιπάς για τον γιο του

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον σάλο που προκάλεσε το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά και η διακοπή της συνεργασίας του έκανε ο πατέρας του και τέως προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο tennistourtalk.com μετά τον πρώτο προκριματικό αγώνα του γιου του Παύλου στο Copa Alameda της Μαδρίτης.

Ο κ. Τσιτσιπάς σημείωσε ότι ο γιος του αποφάσισε ότι θέλει να είναι απλά ο πατέρας του και όχι ο προπονητής του ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και πάλι συνεργασία.

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Στέφανος αποφάσισε ότι - για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα - θέλει να είμαι απλά ο πατέρας του, να τον συμβουλεύω και να μην συμμετέχω πολύ στις προπονήσεις του. Είναι στο χέρι του να αποφασίσει πώς αισθάνεται. Πρέπει να το σεβαστώ αυτό», είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.



«Πρέπει επίσης να καταλάβει τι θέλει. Έχει τον χώρο του. Κάποια στιγμή ίσως έρθει ξανά σε μένα και μου πει ότι θέλω να κάνω προπόνηση μαζί σου, καθώς μου αρέσει ο τρόπος που με καθοδηγείς. Ποτέ δεν ξέρεις. Είναι το παιδί μου. Δεν πρόκειται να σταματήσω να είμαι ο πατέρας του, υποθέτω», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το εάν έχουν επαφές, ο Απόστολος Τσιτσιπάς διευκρίνισε ότι επικοινωνούν κάθε μέρα.

Όσον αφορά για την προπόνηση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είπε: «Είναι με τον προπονητή του Davis Cup τώρα (εννοεί τον Δημήτρη Χατζηνικολάου). Είμαστε συνεργάτες στην εθνική Ελλάδας. Στο παρελθόν είχε και άλλους προπονητές. Δεν ξέρω. Εξαρτάται από τον ίδιο. Η προπονητική είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Οι αρχές είναι οι ίδιες, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του είναι διαφορετικός και το ίδιο ισχύει και για την προπόνησή του. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποιος άλλος προπονητής να κάνει τις σωστές προσαρμογές για να τον καθοδηγήσει» σημείωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Μέλη συμμορίας επιτέθηκαν σε τουρίστα στη Μύκονο και προσπάθησαν να αρπάξουν ρολόι αξίας 75.000 ευρώ

Χειροπέδες σε ιερέα που απείλησε την πρεσβυτέρα του στη Θεσσαλονίκη - Τον ενόχλησε... επειδή μαγείρευε βράδυ

Ο Κασσελάκης φέρνει πίσω στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη αλλά εκείνος επιμένει: Δεν είμαι κανένα παιδάκι, θα τα πούμε στην ΚΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr