ΑΕΚ: Κίνηση για Μαρσιάλ

Ο Δικέφαλος έχει καταθέσει υψηλή πρόταση που καλύπτει οικονομικά τον 28χρονο Γάλλο άσο

Η ΑΕΚ προσπαθεί τα τελευταία 24ωρα να κλείσει θετικά την υπόθεση του Φοφανά της Τσέλσι. Mπορεί η Ένωση να έχει εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του 21χρονου φορ των Λονδρέζων ωστόσο παράλληλα δουλεύει και άλλες τρεις περιπτώσεις επιθετικών.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό του Αντονί Μαρσιάλ. Πρόκειται φυσικά για ένα πολύ μεγάλο όνομα που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρσιάλ βρίσκεται και σε πολύ καλή ηλικία, καθώς ακόμα «πατάει» στα 28 του χρόνια. Φυσικά και δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς το βιογραφικό και η ποιότητα του Μαρσιάλ προσελκύουν πολλά κλαμπ από ολόκληρο τον κόσμο. Ο Γάλλος που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την ΑΕΚ εναλλακτική του Φοφανά που είναι ο νο1 στόχος, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να εμπλέκεται στην υπόθεση του Γάλλου.

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες πάντως, ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός δεν έδειχνε πρόθυμος να μετακομίσει στην Ελλάδα...

Ο Μαρσιάλ εντυπωσίασε σε νεαρή ηλικία με τη φανέλα της Μονακό, υποχρεώνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015 να δαπανήσει το φοβερό ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, όταν ο Γάλλος ήταν μόλις 19 ετών. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» πίστευαν τόσο στις δυνατότητες του Γάλλου που δέχτηκαν να τοποθετηθεί και μπόνους κατάκτησης Χρυσής Μπάλας στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους.

Ο Μαρσιάλ φόρεσε 317 φορές τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας 90 γκολ και 47 ασίστ. Ενδιάμεσα έκανε και μια στάση ενός έτους στη Σεβίλλη με την οποία ωστόσο είχε μόλις ένα γκολ σε 12 συμμετοχές.

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τσακωθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε, λένε οι δύο που παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Σχεδόν διπλάσια τα ενοίκια φοιτητικών κατοικιών στη δεκαετία – Στο +15% σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΣΟΚ, το κόμμα - φαινόμενο που άλλαξε την Ελλάδα έγινε 50 χρόνων: H άνοδος, η πτώση και το άδηλο αύριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr