Αστέρας Τρίπολης: Στην πόρτα της εξόδου ο Ράσταβατς, αναλαμβάνει ο Ρόμπι Κιν

Αστέρας Τρίπολης: Στην πόρτα της εξόδου ο Ράσταβατς, αναλαμβάνει ο Ρόμπι Κιν

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Αστέρα Τρίπολης για δεύτερη φορά, με τους Αρκάδες να έχουν βάλει στην τελική ευθεία την πρόσληψη του Ρόμπι Κιν

rastavac
Τελικά, εκτός από καπνό υπήρξε και φωτιά στο δημοσίευμα των Ισραηλινών.



Ο Ρόμπι Κιν αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης, με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν έτοιμο το «μπαμ» με τον Ιρλαδό τεχνικό. Μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει οριστική συμφωνία αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να υπάρξει ίσως και μέσα στην ημέρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 44χρονος θα έρθει στην Ελλάδα για τους Αρκάδες.

Στη συνάντηση που έγινε στην Ελλάδα, ο Κιν πείστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τους κιτρινομπλέ και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε θα κάτσει στον πάγκο του συλλόγου της Τρίπολης, έχοντας μαζί του και δύο άμεσους συνεργάτες του μεταξύ των οποίων ο ένας είναι αναλυτής. Φυσικά για την υλοποίηση του εν λόγω deal χρειάστηκε να δοθούν χρήματα που δύσκολα συναντάμε σε ομάδες κάτω του λεγόμενου «Big 5».

Ο Μίλαν Ράσταβατς αποχωρεί φυσικά ως απόλυτα επιτυχημένος, αφού πέρυσι αναμόρφωσε την ομάδα μετά το πέρασμα του Ηρακλή Μεταξά και φέτος έβαλε τις βάσεις ώστε ο Αστέρας να μπει στις θέσεις διεκδίκησης του 5ου ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στην πρώτη του θητεία στο Κολοκοτρώνης, σε 95 ματς είχε 31 νίκες, 32 ισοπαλίες και 32 ήττες ενώ στη δεύτερη σε 43 ματς μέτρησε 16 νίκες, 8 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Κλείσιμο
Τονίζουμε ότι ως προπονητής με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Κιν, σε 53 ματς μέτρησε 38 νίκες, με 9 ισοπαλίες και 6 ήττες και 113 γκολ ενεργητικό και 49 παθητικό. Σαφώς, πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα με παρουσία σε ομάδες όπως οι Λιντς, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Ίντερ, Γκάλαξι, Σέλτικ, Αστον Βίλα και όχι μόνο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέλη συμμορίας επιτέθηκαν σε τουρίστα στη Μύκονο και προσπάθησαν να αρπάξουν ρολόι αξίας 75.000 ευρώ

Χειροπέδες σε ιερέα που απείλησε την πρεσβυτέρα του στη Θεσσαλονίκη - Τον ενόχλησε... επειδή μαγείρευε βράδυ

Ο Κασσελάκης φέρνει πίσω στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη αλλά εκείνος επιμένει: Δεν είμαι κανένα παιδάκι, θα τα πούμε στην ΚΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης