Λουτσέσκου: Μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και συνεχίζουν - Επειδή δεν είμαστε από την Αθήνα, παλεύουμε με τους διαιτητές

Λουτσέσκου: Μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και συνεχίζουν - Επειδή δεν είμαστε από την Αθήνα, παλεύουμε με τους διαιτητές

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε μέσα της Ρουμανίας - «Μου επιτίθενται προσωπικά, πολύ καλά, να το κάνουν, αλλά δεν έχουν επιχειρήματα γι΄αυτά που λέω» είπε μεταξύ άλλων

razvan-lucescu
Στη Ρουμανία μετέβη ο Ρασβάν Λουτσέσκου, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Τον τεχνικό του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν στην πατρίδα του πολλοί δημοσιογράφοι στους οποίους και μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για αυτό το ξεκίνημα της σεζόν με τον ΠΑΟΚ και ο Ρουμάνος τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να αντιμετωπίζει και τους διαιτητές, πέρα από τις αντίπαλες ομάδες. Παράλληλα, ο Λουτσέσκου έκανε λόγο και για προσωπικές επιθέσεις που δέχεται, τονίζοντας πως όλα γίνονται επειδή ο ίδιος λέει την πραγματικότητα και μιλάει με επιχειρήματα.

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά, τελείωσε πολύ όμορφα για εμάς, αλλά να ξέρετε ότι το ματς που κερδίσαμε με τον Άρη ήταν ένα ματς όπου παίξαμε κόντρα στους διαιτητές. Αυτό συμβαίνει και τώρα γιατί κάποιοι έχουν συμφέροντα να μας σταματήσουν, να μας μπλοκάρουν. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε στο γήπεδο, να τα δώσουμε όλα εκεί, άλλοτε το κάνουμε καλά, άλλοτε λιγότερο καλά, είναι σημαντικό να έχουμε συνολική αγωνιστικότητα».

Σε ερώτηση για το αν αυτό συμβαίνει επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα από την Αθήνα, απάντησε: «Ίσως αυτό είναι, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης, όχι της Αθήνας. Η Αθήνα είχε πάντα πλεονέκτημα από όλες τις απόψεις έναντι της Θεσσαλονίκης».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι από τη στιγμή που ο ίδιος τα λέει ανοιχτά; «Εγώ συνεχίζω να... πυροβολώ. Τουλάχιστον μιλώντας, συζητώντας, εξηγώντας τι συμβαίνει και βγάζοντας επιχειρήματα, ο κόσμος καταλαβαίνει. Καταλαβαίνει, δέχεται και σίγουρα αυτό δεν βολεύει αυτούς που είναι στην άλλη πλευρά. Μου επιτίθενται προσωπικά, πολύ καλά, να το κάνουν, αλλά δεν έχουν επιχειρήματα γι΄αυτά που λέω. Γιατί λέω μόνο την αλήθεια και αυτό που βλέπω στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ανέφερε: «Μας έχει κλαπεί ένα πρωτάθλημα, με ένα απίστευτο τρόπο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα την οποία την κλέβουν. Είμαστε ευάλωτοι απέναντι στη διαιτησία. Η ομάδα δεν είναι από την Αθήνα, θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία τρεις φορές πιο δυνατή από τις άλλες ομάδες γιατί πρέπει να παλέψουμε και με τους διαιτητές».

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ και το ματς κόντρα στην Στεάουα; «Έχουμε να παίξουμε οκτώ παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Κάνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτή την στιγμή, είναι η πρώτη χρονιά του νέου φορμάτ και δεν μπορούν να γίνουν υπολογισμοί. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε. Μέχρι τον αγώνα με την Στεάουα, έχουμε να παίξουμε την Γαλατάσαραϊ και πριν από αυτό, έχουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά τη διακοπή παίζουμε με τον Παναθηναικό και για μένα το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι και όχι ένα μήνα μετά με την Στεάουα. Για την ώρα δεν έχω να πω κάτι για εκείνο το παιχνίδι, τουλάχιστον κάτι ενδιαφέρον. Θα μιλήσουμε για αυτό όταν έρθει η ώρα του».

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέλη συμμορίας επιτέθηκαν σε τουρίστα στη Μύκονο και προσπάθησαν να αρπάξουν ρολόι αξίας 75.000 ευρώ

Χειροπέδες σε ιερέα που απείλησε την πρεσβυτέρα του στη Θεσσαλονίκη - Τον ενόχλησε... επειδή μαγείρευε βράδυ

Ο Κασσελάκης φέρνει πίσω στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη αλλά εκείνος επιμένει: Δεν είμαι κανένα παιδάκι, θα τα πούμε στην ΚΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης