Βαλένθια: Ο Μαροκινός επιθετικός Ράφα Μιρ συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Ο έμπειρος άσος ο οποίος μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Σεβίλλη στη Βαλένθια βρίσκεται υπό κράτηση μετά από την καταγγελία δύο γυναικών για σεξουαλική επίθεση

Ο 27χρονος επιθετικός της Βαλένθια, Ράφα Μιρ πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία.

Δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 25 ετών κατήγγειλαν τον Μιρ καθώς και ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, για σεξουαλική επίθεση η οποία πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή το βράδυ του Σαββάτου (μετά τον αγώνα Βαλένθια-Βιγιαρεάλ όπου είχε συμμετοχή).

Οι δύο γυναίκες μετά τα όσα συνέβησαν στον σπίτι του ποδοσφαιριστή χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα προέβησαν στην καταγγελία για να ακολουθήσει η σύλληψη του ποδοσφαιριστή.

Ο Μιρ παραμένει υπό κράτηση και περιμένει να βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου δικαστή που θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του ή αν θα αφεθεί ελεύθερος, ενώ η Βαλένθια μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέλη συμμορίας επιτέθηκαν σε τουρίστα στη Μύκονο και προσπάθησαν να αρπάξουν ρολόι αξίας 75.000 ευρώ

Χειροπέδες σε ιερέα που απείλησε την πρεσβυτέρα του στη Θεσσαλονίκη - Τον ενόχλησε... επειδή μαγείρευε βράδυ

Ο Κασσελάκης φέρνει πίσω στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη αλλά εκείνος επιμένει: Δεν είμαι κανένα παιδάκι, θα τα πούμε στην ΚΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr